MIJN REISVERSLAG VERENIGDE STATEN VAN NOORD-AMERIKA EN CANADA 2011 EN MIJN NS-KEUZEDAGEN

Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar mijn Reisverslag Verenigde Staten van Noord-Amerika en Canada 2011. Een belangrijke rol bij mijn opbouw van het Cervantes-netwerk in Het Koninkrijk der Nederlanden is tot op heden weggelegd geweest voor mijn gebruikmaking van de NS-keuzedagen. Vanuit deze achtergrond heb ik een chronologisch overzicht samengesteld met mijn documenten waarin deze zijn vermeld vanaf Bezoek aan Groningen, Grouw in Friesland, Don C├ęsar Antonio Molina, Nieuw Licht op Noordwijk, Convergentie, Post van De Koninklijke Familie van Nederland tot en met Woensdag 12 september 2012 Parlementsverkiezingen in Nederland beste Maagd: Deel uw tijd goed in. Iets wat u in haast moet doen kan een struikelblok worden. Til er niet te zwaar aan; blijf kalm en koelbloedig. Een prima dag om de relatie met oude en nieuwe klanten op te bouwen en te onderhouden. Schorpioen: De komende weken staan in het teken van romantiek en dat zal de band met uw partner versterken. Mocht er sprake zijn geweest van een wanklank dan komt daar nu een einde aan. Via relaties kunt u er financieel op vooruit gaan. Ik ben benieuwd.