FRED DE GRAAF TREEDT AF ALS VOORZITTER VAN DE EERSTE KAMER DER STATEN-GENERAAL

Liesbeth, Op mijn website gaat de aandacht thans uit naar Samenwerking met het Spaanse Instituto Cervantes in de Benelux, Duty First, Helicopterview, Een verhaal uit Cyprus, Constance en Discursos.

Ik heb kennis genomen van de volgende artikelen in de Telegraaf: “Fred de Graaf stapt op DEN HAAG – Fred de Graaf stapt op als voorzitter van de Eerste Kamer. Hij legt zijn functie neer als gevolg van de commotie die ontstond nadat bekend werd dat hij Geert Wilders geweerd zou hebben bij de inhuldiging. In een verklaring op de website van de Eerste Kamer staat: “Fred de Graaf heeft geconstateerd dat de discussie over de door hem gevolgde werkwijze bij de samenstelling van de commissie van in- en uitgeleide bij de inhuldiging van de Koning op 30 april ook na zijn brief van 12 juni jl. voortduurt. Daarmee is zijn integriteit in het geding. Hij is daarom voornemens de Eerste Kamer in haar eerstvolgende vergadering, op dinsdag 18 juni, mee te delen dat hij zijn voorzitterschap neerlegt.” Hij blijft naar verluidt wel lid van de VVD-fractie in de Eerste Kamer. De Graaf ontkende in zijn brief dat hij Wilders bewust geweerd zou hebben. Hij schreef verder dat hij het betreurt dat deze foute indruk is ontstaan. Zowel de Eerste als de Tweede Kamer vond dat verweer weinig overtuigend. Ook binnen zijn eigen partij de VVD zou men aan zijn positie zijn gaan twijfelen. Volgens het tv-programma Nieuwsuur heeft VVD-leider Mark Rutte zich donderdag met de zaak bemoeid. De Graaf zit sinds 2003 in de Senaat. Sinds 2011 is hij voorzitter.”

Ik ken hem uit de tijd van mijn lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden en heb op 1 juli 2009 met hem kennisgemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden in Alkmaar als beschreven in 2 juli 2009 De tovenaar van Alkmaar. Tijdens die vergadering zijn de statuten zodanig gewijzigd dat ik hierdoor mijn lidmaatschap ben kwijtgeraakt. Daarover is nadien alsvolgt gecommuniceerd: Dankbetuiging aan de Secretaris van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden, Algemene Ledenvergadering 2010 van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderoden ter attentie van Jhr.Mr. J.P. de Savornin Lohman en Aanmelding Algemene Ledenvergadering te Leiden ter attentie van Het Bestuur van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden.

In dit verband gaat de aandacht thans uit naar Weesp, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Capelle aan den IJssel, Harderwijk, Bergen op Zoom en Emmen beste Maagd: Als gevolg van ergernis kan de dag negatief beginnen. Verander uw dagindeling zodat u tijd hebt voor anderen. Een gezamenlijke bankrekening kan voor problemen zorgen. Zet iemand die u zijn wil probeert op te leggen meteen op zijn nummer.

Goed advies. Jij bent de baas! Ref.  1 mei 1990 Procuratie Directie. Schorpioen: Kies uw woorden zorgvuldig als u commentaar geeft op een controversieel actueel onderwerp. Uw gehoor kan assertief of zelfs agressief reageren. Vanmiddag kunt u te maken krijgen met vermoeiende personeelsproblemen.

In dit verband ben ik benieuwd wie je op het oog hebt als hoofd Personeelszaken voor ons bedriif. Van Youtube ontving ik onder meer de “Magical Mystery Tour” van The Beatles. Ze schijnen mij daar al goed te kennen.