VADERDAG 2013 IN HET KADER VAN FRIESE FAMILIENAMEN

Liesbeth, Op mijn website gaat de aandacht thans uit naar Spaans in Spanje en Automatisering. In dit verband heb ik samen met mijn oudste zoon en drie kleinkinderen afgelopen zaterdag een huwelijksvoltrekking bijgewoond van een echtpaar uit de IT-sector in kasteel De Hooge Vuursche in de gemeente Baarn. Daarvoor en daarna bezoeken aan de Lage Vuursche rond het kasteel Drakensteyn. Het bracht mij in gedachten terug naar mijn deelname aan het project Zelfmanagement en Entrelan.  Gisteren, vaderdag zondag 16 juni 2013, zag ik Alexander Pechtold in  Business Class. Daarna hebben wij vanaf 13:00 uur een bezoek gebracht aan Wijchen. In dit verband is de familienaam Kielstra aan de orde gekomen. Ik vond het wel aardig dat Herma Kielstra uit Arnhem in het openbaar vertelde dat zij ooit verliefd op mij is geweest. Het is niet iedereen gegeven om dat te erkennen. En zeker niet in Friesland beste Maagd: De kosmos zal voor verwarring zorgen en uw aandacht kan gemakkelijk worden afgeleid. Uw vermogen u te concentreren is verminderd en u zult moeite hebben u aan te passen aan veranderende ontwikkelingen. Laat u niet door anderen de weg wijzen. Goed advies. Onze weg leidt naar Soestdijk. Schorpioen: Uw handigheid zal vandaag goed van pas komen. Wees echter voorzichtig als u plannen maakt en die doorgeeft aan andere mensen. Ook al moedigt de maan u aan op zoek te gaan naar rustiger omstandigheden, is de kans klein dat u die vindt. In dit verband richt ik mij thans uitsluitend op ons vieren. Aangehecht 19921009KielstraNautaD.JPG