HET WERELD NATUURFONDS EN MIJN NETWERKOPBOUW ONDER EDE

Op mijn website gaat de aandacht thans uit naar het Wereld Natuur Fonds en Netwerkopbouw Spanje 1992: 30 mei 1992 Colegio Maravillas Benalmádena, 2 juni 1992 Debla Málaga en 1 oktober 1992 Bezoekverslag Malaca Instituto beste Maagd: Relaties kunnen vandaag een nieuw stadium bereiken. Gebruik de gelegenheid om de lucht te klaren met iemand die in uw vaarwater zat. Entameer een serieuze discussie met, en durf open te zijn tegen, iemand die belangrijk voor u is. U kunt op goed nieuws rekenen.  In dit verband is Mr Abraham Moszkowicz ook weer in beeld in de Telegraaf Moszkowicz op reis met De Mol: “Waar is De Mol? met Bram Moszkowicz wordt op 1 augustus uitgezonden op SBS 6.” Dat is een bijzondere datum gelet op de brief van 1 augustus 1996 namens Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander van Oranje-Nassau (aangehecht). Schorpioen: U krijgt vandaag de kans om u bij iemand te verontschuldigen. Doe het hoffelijk en ga verder met uw leven. Er lijkt een officiële gebeurtenis aan te komen en, of deze zich nog in de planningsfase bevindt of al plaats heeft, het zal mooi verlopen. Ik zou niet weten bij wie ik mij zou moeten verontschuldigen. Ik heb steeds naar eer en geweten gehandeld. Ik ben wel benieuwd naar die officiële gebeurtenis en zie de uitnodiging met belangstelling tegemoet.

Aangehecht 1996080101PWA.jpg