ORANJE 25 JAAR EUROPEES KAMPIOEN ALS DE DAG VAN TOEN

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Princess Diana Stadium. Gisteravond heb ik met Mr Drs Marc van Hoorn in Malaga een bezoek gebracht aan de praktijk van K.N.O.-arts Dr Guillermo Caleffa Hernández, afkomstig uit Vicenza in Italië, ter voorbereiding van een chirurgische ingreep op 4 juli aanstaande in het ziekenhuis Quirón aan de Avenida Imperio Argentina 1 in Malaga. Een bijzondere coïncidentie. Of het voorbestemd is. Om 21:20 zond ik Henry Choi van Trafford Publishing dit bericht. Hierop ontving ik de volgende reactie: “John, I totally understand where your coming from, I appreciate for being straight forward. As I have answered in my email that Yes, it will help in supporting the execution of these that you mention since we are going to mention that in the Advertisement and as well put it in the Most effective tool in marketing a product and that is by the use of Press Release directly to 30,000 opt-in Journalist. I will be looking forward with your response as soon as possible. Thanks, Henry Choi MARKETING CONSULTANT 1663 Liberty Drive Bloomington, IN 47403.”

Gisteren was het ook exact 25 jaar geleden dat het Nederlands elftal in München Europees kampioen werd. Vanuit deze achtergrond kijk ik nog eens naar Het beoogde doel. In dit verband meldt de Telegraaf vandaag: “80 miljoen euro foetsie 80 miljoen euro foetsie AMSTERDAM – Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft opnieuw gefaald met de invoering van een groot automatiseringssysteem. De kosten van het bewuste GPS-project vallen met 103 miljoen euro vier keer zo hoog uit als oorspronkelijk gepland. Dat blijkt uit een interne evaluatie van het ministerie, in handen van Het Financieele Dagblad. Het Geïntegreerd Processysteem Strafrecht (GPS) moest het papieren strafdossier volledig overbodig maken. Aan het project is 10 jaar gewerkt. Door de mislukking moeten rechters en officieren van justitie langer blijven werken met papieren strafdossiers. Naar nu blijkt is het project eind 2011 in stilte stopgezet, terwijl grote delen van het programma ongebruikt blijven. Alleen het Openbaar Ministerie werkt met het systeem, maar slechts voor standaardzaken zoals winkeldiefstallen. De meer complexe zaken worden nog altijd voor een belangrijk deel met papieren dossiers afgehandeld. De Tweede Kamer was in 2009 voor het laatst op de hoogte gesteld van GPS.”

Dit bedrag van 80 miljoen komt min of meer overeen met hetgeen het Ministerie van Veiligheid en Justitie van Het koninkrijk der Nederlanden nog is verschuldigd aan de Stichting Cervantes Benelux.

Hoewel ik gisteravond nog ernstige twijfels had heb ik thans besloten op grond van bovenstaande ontwikkelingen het aanbod van Henry Choi van Trafford Publishing te accepteren aangezien mij thans is gebleken dat dit past binnen onze PR-strategie beste Maagd: Houd rekening met eigen restricties als u verantwoordelijkheden worden opgedragen. Doe geen beloften die u niet kunt nakomen. Trek het u niet aan als u het verwijt krijgt wel erg ontspannen te zijn. Toon geen teleurstelling als iets niet doorgaat. Schorpioen: Door erover te praten met een oudere zult u zich minder zorgen maken over een onzekere situatie. Het accent ligt vandaag op vriendschap; uw populariteit neemt toe. Maak een afspraak met uw baas als u zich ondergewaardeerd voelt.

Ik heb geen baas. Jij misschien? Ik zie jou eerder als mijn partner.