DE WEG NAAR SOESTDIJK LIGT VOOR ONS OPEN

Liesbeth, Eindelijk is het zover. De weg naar Soestdijk ligt voor ons open. Gisteravond had ik Henry Choi van Trafford Publishing aan de telefoon vanuit de VS. Hij verbond mij direct met zijn Finance Department. De desbetreffende medewerkster had mij al een berichtje gestuurd inzake de betalingen en mij daarbij aangeduid met Ms. John. Er schijnen nog steeds mensen op deze aardbol te vertoeven die blijkbaar niet in de gaten hebben dat ik geen meisje ben. Dat is zelfs Liesbeth Maaten en Ed Nijpels overkomen. Ik heb haar daarbij ook laten weten dat zij mij niet dient te verwarren met Elton John. Ik heb de eerste betaling verricht en met Henry Choi afgesproken dat wij met elkaar in contact blijven staan. Vandaag is er alweer een mailtje van hem binnengekomen dat ik zal beantwoorden na mijn dagelijkse rapportage aan jou. Vanmorgen heb ik een bezoek gebracht aan het drie jaar oude ziekenhuis Quirón in Malaga. Daar heb ik een uitstekende indruk aan overgehouden. Logistiek zit het voortreffelijk in elkaar. Dat moet jou wel aanspreken als deskundige op het gebied van ziekenhuismanagement. Er is een röntgenfoto gemaakt van mijn hart, bloed geprikt voor een ‘analítica’ en een electrocardiogram ECG gemaakt. Die dien ik morgen om 13:00 uur over te dragen aan de anesthesist. Vanuit Quirón heb ik een lange wandeling gemaakt langs het fietspad en het strand. In de chiringuito Escribano heb ik ontbeten aan tafel 28. Ik heb camarero Antonio daarbij uitgelegd dat ik in 1978 in Nederland een taleninstituut ben begonnen in een woonhuis met dat huisnummer en dat dat instituut thans te boek staat als Instituto Cervantes. Na dit ontbijt heb ik mijn wandeling vervolgd tot de werkplek van Jesús Lledó in het Ayuntamiento de Málaga. Daarbij hebben wij onze ervaringen uitgewisseld. Jesús heeft mij de beelden laten zien van zijn presentatie, samen met de huidige Presidenta de ACEM, in het Instituto Cervantes te Utrecht onder het gastvrouwschap van Isabel Clara Lorda Vidal die klaarblijkelijk vanuit het Instituto Cervantes te Londen in Utrecht is teruggekeerd. Ik heb Jesús geïnformeerd over de afspraken die ik met Henry Choi heb gemaakt en nadien in het Estación María Zambrano de reis naar en van Zaragoza per Alta Velocidad Española AVE geboekt, t.w. 21 juli Malaga v. 8:40 Zaragoza a. 12:33, 28 juli Zaragoza v. 17:33 Malaga a. 21:40. De reis van Zaragoza naar Jaca heen en terug dien ik nog te regelen beste Maagd: Geldzaken moeten accuraat worden geregeld. Laat u niets aanpraten wat in uw nadeel kan uitpakken. Onderzoekers kunnen een topdag beleven. Gedraag u te midden van vreemden netjes; blijf liever op de achtergrond dan de schijnwerper te zoeken. Schorpioen: Pas u aan als naasten vanochtend humeurig zijn. Frustratie kan u parten spelen als geld wat u toekomt op zich laat wachten of als anderen die hetzelfde werk doen meer verdienen dan u. Zorg dat u in gesprekken duidelijk bent. Bij deze.