PETER HARTMAN GAAT CAMIEL EURLINGS KOMT ALS PRESIDENT-DIRECTEUR VAN DE KONINKLIJKE LUCHTVAART MAATSCHAPPIJ KLM

Liesbeth, Na veel heen en weer gebel en gemail met Henri Choi en Aaron Del  van Trafford Publishing vind ik het mooiste nieuws van gisteren het bericht Veteranen geëerd in Den Haag met een prachtige foto. Ik memoreer mijn bericht 20130629 De pallets in de haven van Málaga.  Fusie Air France KLM op springen En Schorpioen: Concentreer u op huiselijke klussen die bleven liggen. Blijf ontspannen als u iets belangrijks moet doen. Door dingen af te raffelen kunt u stomme fouten maken. Houdt u aan gemaakte plannen. Dat is goed. De weg vooruit is nooit de weg terug volgens Herman Wijffels. Hoewel het belang van mijn kinderen mij wel aan het hart gaat. Morgen vangt Camiel Eurlings zijn werkzaamheden aan als President-Directeur ofwel CEO van onze Koninklijke Luchtvaart Maatschappij KLM. Camiel Eurlings is vermeld in  Snelbinder, Ik ben er… als je me nodig hebt, Klinkklaar, Reis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en Doornenburg, Aankomst in Segovia, Gelukwens en ondersteuning beleidsplan, Hayden Montgomery, Nederland-Rusland 1 – 3, Mijn nazaten en hun voorouders, Camiel Eurlings naar de KLM, De prioriteiten van de Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden, Goedkeuring van Koningin Elizabeth II voor huwelijk van Prins William, Een flesje Argentijnse wijn uit San Juan, Hillary and I, Arrestatie Mohamed Al Fayed naderbij en  Remembering Christmas 1996.

Inmiddels heeft Peter Hartman afscheid genomen. Die fusie met Air France had nooit mogen plaatsvinden. Dat wisten wij al vanaf 22 april 2001.