PERFUME DE TORREMOLINOS EN WINDSOR CASTLE

Liesbeth, Zojuist 11:40 heb ik mijn huisarts Dr Frank Buster in kennis gesteld van de afgesproken sinusitisoperatie volgende week 17 juli 2013 in Hospital Quirón door Dr Guillermo Caleffa Hernández. Vanmorgen kreeg ik in het centrum van Torremolinos van een lieftallige Spaanse dame een folder toegespeeld met reclame voor ‘perfumes’. Het is lang geleden dat ik een flesje parfum voor jou heb meegebracht uit Het Koninkrijk Spanje.

Voor zover ik mij kan herinneren heb ik dat flesje toen gekocht op de Expo van Sevilla in 1992 op het eiland La Cartuja als vermeld in De fenix is herrezen, De reis van de fenix, Van haver tot gort, De brug van Sevilla naar Heidelberg, Bloesemtocht op vrijdag 8 februari 2002, Berichten aan Harry Starren en Robert Bischot, To Russia with love, 28 december 2002, Nieuwsbrief 008, Toeval, Werkverslag, Elka Stegeman, Elizabeth en Nijmeegse politie weer actief. Ook de campus van de Universiteit van Granada draagt de naam La Cartuja, als vermeld in De opening van het FIAPE-Congres door Prof.Dr. Walther Bernecker en ontmoeting met oude bekenden. Het is algemeen bekend dat Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima elkaar in het voorjaar van 1999 hebben leren kennen tijdens de Feria van Sevilla nadat Willem-Alexander kennis had genomen van de Stichting Cervantes Benelux middels mijn brief van 14 januari 1996.

Vanuit deze achtergrond kijk ik naar de in de belangstelling staande CORRESPONDENTIE en mijn DAGELIJKSE BERICHTGEVING. In mijn CORRESPONDENTIE gaat de aandacht uit naar 12 juni1995 Bedankt Rob en in mijn DAGELIJKSE BERICHTGEVING naar  14 februari 2005 Valentijn 2005. En gezien het bezoek van vandaag van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan het Verenigd Koninkrijk vanzelfsprekend naar Windsor Castle.