DE WAARDE VAN MADAME TUSSAUDS

Het belangrijkste nieuws in de Telegraaf van vandaag: “wo 10 jul 2013, 18:54 Elizabeth ontvangt koningspaar thuis Windsor – De Britse koningin Elizabeth II heeft woensdagmiddag thuis op Windsor Castle het nieuwe Nederlandse koningspaar ontvangen. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima kwamen op de thee en werden door Elizabeth II verwelkomd in de Oak Room van haar lievelingskasteel aan de rand van Londen. Bij aankomst van de koninklijke gasten stond een bescheiden erewacht van de Welsh Guards opgesteld op het gras van de zogenoemde quadrangle, waaraan de belangrijkste vertrekken van Windsor Castle liggen Het bezoek aan koningin Elizabeth II is het vierde uit een reeks van beleefdheids- of kennismakingsbezoeken die Willem-Alexander en Máxima na de troonswisseling maken om zich in het buitenland voor te stellen. Eerder brachten ze al een bezoek aan Luxemburg, Duitsland en Denemarken. Na de zomer staat een nieuwe reeks bezoeken gepland. Willem-Alexander wil zo snel mogelijk overal zijn nieuwe visitekaartje afgeven. De binnenkort aantredende Belgische Koning Filip is van plan een soortgelijke ronde te maken, waarbij hij het eerst op visite wil bij de buurlanden.” Dat doet mij deugd. Het past immers perfect binnen het kader van het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux en het Business Plan Instituto Cervantes England and Wales. In dit verband gaat de aandacht thans ook uit naar 20 maart 2005 El Diamantista.

Ook Madame Tussauds en Gerard Joling passen binnen dit kader, zoals wij kunnen zien in “Gerard Joling onthult wassen ABBA-leden Madame Tussauds is vermeld in FC Cervantes Vitesse, Package Deal, Our Queen’s Day in Cambridge and London, Selffulfilling Prophecy, Number One and The Court of Justice, Gelukwensen aan Minister-President Wim Kok van Het Koninkrijk der Nederlanden, Cervantes Fonds, Justitia, El Padrón del Ayuntamiento, Machtsverheffen, Creatief Project, Aranjuez, Keuzeproces, President, Nicola Formby, Van Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar Braemar, Building The Holding IX, Pace et Justitia, ‘The Kingmaker‘, Vanuit Historisch Perspectief, Totem Tours Incorporated, My Dear Royal Highness, Heather, Bezoek aan Koninklijk Paleis in Madrid en het Estadio Santiago Bernabéu, The Kingmaker, De puinhopen van Manhattan en het verhaal van de fenix, Cameradius en Het Testament van Prinses Diana beste Maagd: Hoewel u geen gebrek aan energie hebt brengt u door rusteloosheid weinig tot stand. Er zit hartstocht, actie en romantiek in de lucht maar de dag eindigt waarschijnlijk niet bij kaarslicht en met z’n tweeën. Het is noodzakelijk om discreet te blijven. Schorpioen: Huiselijke problemen kunnen tijd en aandacht eisen en kinderen zullen het geduld van hun ouders op de proef stellen. Om meer gezag te veroveren moet u misschien minder tijd op kantoor doorbrengen. Daar zit wel iets in. Mijn oudste zoon Drs M.F.A. van der Heijden is ook een schorpioen.