AANDACHTSPUNTEN

Ik begin deze dag weer eens met het vaststellen van de aandachtspunten op mijn website. Te beginnen met mijn  Berichtgeving over Leden van het Koninklijk Huis van Nederland.

Om 10:40 kwam er hier opnieuw een Chinook voorbijvliegen beste Maagd: Neem geen risico’s en handel evenmin impulsief. Op romantisch gebied is verbetering op komst. Bent u nog ongebonden dan kunt u zich sterk aangetrokken voelen tot een bijzonder iemand. Probeer er achter te komen wat uw kansen zijn. Schorpioen: Verzet u tegen iedere neiging om dwaze risico’s te nemen, zelfs al gaat het geluk aan uw zijde. Denk zowel aan de lange als korte termijn nu u een gerede kans hebt om een persoonlijk of professioneel doel te bereiken.

Dat is goed. Dat wordt dus opnieuw pas op de plaats. Maar ik hoop wel dat wij op korte termijn in Paleis Soestdijk aan het werk kunnen. Het hoeft niet eens veel te kosten. Met een kantoorkamer voor de Stichting Cervantes Benelux ben ik al tevreden. En als ik daarbij ook nog kan beschikken over een slaapkamer kan ik ook gebruik maken van de cadeaus die ik van Galería del Coleccionista heb ontvangen. Wellicht is er voor de Stichting Cervantes Benelux ook subsidie beschikbaar. Marc van Hoorn vermoedt dat het Spaanse Instituto Cervantes daar ook gebruik van maakt. Maar als alle debiteuren aan hun verplichtingen voldoen jegens de rechtspersonen die wij vertegenwoordigen is dat natuurlijk niet meer nodig.