TERUG UIT PEDREGALEJO

17:44 Na mijn terugkeer uit Pedregalejo ga ik thans weer over tot de orde van de dag. Te beginnen met het artikel William wil hoofd kaalscheren. Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen sinds ik het bericht over Mr. Baldy heb ontvangen beste Maagd: Ook al let u goed op uw geld, u zult zich niet de genoegens ontzeggen die het leven interessant maken. Een nieuw kapsel, kledingstuk of schoonheidsbehandeling zal uw zelfvertrouwen opkrikken. De kosmos zorgt voor verwarring, maar ook creativiteit. Schorpioen: Als u de laatste tijd wat op uw lauweren hebt gerust zult u nu weer aan de slag moeten. Focus op uw verantwoordelijkheden, deadlines en verplichtingen. Sta open voor gesprekken met mensen die hoger op de ladder staan dan u.

Dat doe ik ook. Wat dat betreft was het gesprek met José Casero een goed begin. Ik heb heel wat persoonlijke ervaringen met hem kunnen uitwisselen. Hij vaart op dit moment een onafhankelijke koers. En dat staat mij aan. En de ontvangst door zijn medewerksters was allerhartelijkst.