VOETBAL

Aan Ir. R.J. van der Heijden. Vanmiddag ben ik weer eens met de boot van Benalmádena naar Fuengirola gevaren. Heen en terug. Ik heb weer lenguado al puerro genuttigd in restaurant KU Damm. Bij terugkeer in Torremolinos heb ik nog even plaats genomen op het terras van het Argentijnse etablissement Bora Bora. Daar heb ik de Argentijnse dames even inzage gegeven in mijn webpagina inzake H.M. Koningin Máxima. Op het terras had ik ook nog even een kort onderhoud met de inmiddels 78-jarige Bert Bartelds van Bartelds Consultancy, de vader van Marjolein. Het thema van vanavond gaat over Voetbal. Aangezien het  HSBC-kantoor in Hong Kong hierbij betrokken is doe ik ter plekke hiervan als eerste kond en ga ik weer over tot de orde van de dag en loop ik de aandachtspunten op mijn website weer na. Te beginnen met mijn Berichtgeving over leden van Hert Koninklijk Huis van Nederland.