KAPITAALVERSCHAFFERS

15 augustus is een zondag in Spanje. Hier wordt thans Maria Hemelvaart ofwel Asunción gevierd. In het Oostenrijkse Lech wordt volgens de plaatselijke burgemeester een gebedsdienst gehouden voor Prins Friso. Onze horoscoop Maagd: Een huishoudelijke taak kan een test zijn van uw praktische geest. Het zal u in verschillende richtingen trekken en druk op u leggen om de balans te vinden tussen de eisen van de mensen die u lief zijn en uw loopbaan. Schorpioen: De vooruitzichten voor vandaag zijn goed. Stel u zelfverzekerd op dan zijn positieve uitkomsten het resultaat. Koester geen valse illusies omtrent aan werksituatie en raak evenmin betrokken bij een riskante onderneming. Wees voorzichtig met geld.  Dat is goed gezien. In dit verband gaat de aandacht op Dinsdag 2 oktober 2012 Naar het beoogde doel thans uit naar Public Relations, Producties en Kapitaalverschaffers. Het staatshoofd is onschendbaar en de regering is verantwoordelijk.