BARTELDS CONSULTING EN PALEIS SOESTDIJK

Ik begin deze dag weer met onze horoscoop Maagd: Kies ervoor het leven van de zonnige kant te zien. Maak een eind aan stress door oefeningen te doen of het van u af te schrijven. Verander het een en ander aan uw leefwijze als een dieet of fitnessprogramma voor u niet tot de mogelijkheden behoort. Schorpioen: U kunt op deze verwarrende dag overweldigd worden door pressie en talrijke verzoeken. Het zal moeilijk zijn te kiezen welke kant u uit moet. Op zoek naar een nieuwe zakelijke uitdaging kunt u de komende weken een niche vinden.

Mijn belangstelling gaat nog altijd uit naar Paleis Soestdijk. Daarom ga ik nu weer over tot de orde van de dag en loop ik de aandachtspunten op mijn website weer na te beginnen met 20120904 Samenwerking met het Spaanse Instituto Cervantes in de Benelux. Hierin wordt met name melding gemaakt van Bartelds Consultancy. Ik heb de heer Bartelds vorige week even gesproken als vermeld in 20130811 Voetbal. Zijn agentschap droeg eerder de naam Star Service. Zijn dochter Marjolein is op administratief gebied steeds met grote toewijding een grote steun voor mij geweest en beheert ook het dossier Van der Heyden/Halbertsma. Bert heeft nog een tweede dochter. In de Betuwe naar zijn zeggen.  Wij treffen de familienaam Bartelds ook aan als secretaris van de Vereniging van Leraren in Levende Talen.

NOS Nieuws besteedt thans ook aandacht aan de nieuwe ontwikkelingen rond het “ongeval” van Prinses Diana. Ik citeer: “Nieuwe informatie Di onder de loep De Britse recherche heeft nieuwe informatie gekregen over de dood van prinses Diana en haar partner (?) Dodi al Fayed in 1997. Scotland Yard heeft bekendgemaakt dat rechercheurs bezig zijn de geloofwaardigheid van deze informatie vast te stellen. De politie benadrukt dat het niet gaat om een nieuw onderzoek naar de omstandigheden waaronder het paar (?) verongelukte in Parijs. Eerder onderzoek wees in 2008 uit dat het ongeluk te wijten was aan het roekeloze rijgedrag van de chauffeur van de auto waarin Diana en Dodi zaten. Ook het feit dat de auto achtervolgd werd door paparazzi, zou aan het ongeluk hebben bijgedragen. Operatie Paget Van wie de nieuwe informatie afkomstig is, is niet duidelijk, en ook over de informatie zelf is niets bekendgemaakt. Scotland Yard liet ook weten dat het bekijken van de nieuwe gegevens niet valt onder Operatie Paget. Onder die naam deden rechercheurs eerder onderzoek naar de theorie – onder meer van de vader van Dodi al Fayed – dat de prinses en haar partner (?) in werkelijkheid zijn vermoord. Hiervoor is destijds geen bewijs gevonden. Prinses Diana, de eerste vrouw van kroonprins Charles, was 36 jaar toen ze verongelukte. Haar dood dompelde Groot-Brittannië destijds in diepe rouw.”

Ook hier teken ik ernstig bezwaar aan tegen het hanteren van de termen “haar partner” en “het paar”. Ik verwijs terzake naar mijn correspondentie met voormalig directielid van de NOS, Mr Huub de Graaf in Maarn.

Vanuit deze achtergrond verzond ik het volgende bericht aan het Haags Juristen College ofwel Freemont op Cyprus: “datum: 19 augustus 2013 12:58 onderwerp: Instituto Cervantes Ltd verzonden door:      gmail.com Geachte medewerk(st)er, Al geruime tijd heb ik geen toegang meer tot mijn emailadres. Ik heb wel de mededeling ontvangen dat de mailbox vol is. Ik sluit niet uit dat u berichten voor mij naar dat emailadres heeft verzonden. Daarom verzoek ik u uw verzonden emails te checken en mij de eventueel gezonden berichten alsnog te doen toekomen op mijn tweede emailadres Instituto Cervantes Ltd staat onder nummer 3300636 ingeschreven bij Companies House Cardiff. Met vriendelijke groet, J.L.van der Heyden Roquedal 17, C704 E29620 Torremolinos, Málaga Spanje”