DON JOHANNES

Ik word hier aangeduid met Don Johannes. Het is maar een weet beste Maagd: Geef meer tijd aan ontspanning. De kleine dingen des levens zullen u genoegen bezorgen. Een prima periode om een vakantie te plannen of een cursus te volgen die gericht is op het ontwikkelen van uw creativiteit. Schorpioen: De nadruk ligt op uw fysieke en mentale welzijn. Neem voldoende vitamines en drink veel water. Een goed moment om professioneel te netwerken. Iemand in uw directe omgeving vertelt niet de hele waarheid; dat kan een kleinigheid zijn of iets groots. Ik heb inmiddels al veel mineraalwater ingeslagen. Ik denk in dit verband aan mijn bericht 19990427 Gelukwens aan Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins van Oranje en gaat de aandacht op mijn website thans uit naar Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux van 1997 tot 2009. in dit verband heb ik kennisgenomen van de mededeling dat het feestelijke afscheid van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden in verband met het recente overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David van Oranje-Nassau is uitgesteld tot begin 2014. Verder geen bijzonderheden.