WASSILA

Ik verzond gisteravond het volgende bericht: 20130829 Franeker in de bezettingstijd.  Voordien heb ik gistermiddag op Journaal 24 het debat in de Tweede Kamer gevolgd over Syrië met Wassila Hachchi als stille getuige op de achtergrond.

Ik lees vandaag opnieuw slecht nieuws inzake De Koninklijke Familie van Nederland: “do 29 aug 2013, 20: 53 Prins Bernhard jr. heeft kanker  DEN HAAG – Prins Bernhard Jr., de tweede zoon van Prinses Margriet en Prof. Pieter van Vollenhoven, lijdt aan lymfklierkanker. Dat heeft de RVD donderdagavond laten weten in een verklaring. “Deze ziekte, die nog nader wordt onderzocht, zal voorlopig het dagelijks functioneren van de prins belemmeren”, laat de RVD weten. De 43-jarige prins kampt al langer met gezondheidsproblemen. Hij wordt volgens de RVD al enige jaren behandeld voor de ziekte van Crohn, een chronische darmontsteking. Prins Bernhard Jr.is sinds de troonswisseling op 30 april geen lid meer van het Koninklijk Huis. Hij is getrouwd met prinses Annette en samen hebben ze drie kinderen.” Ik wens Prins Bernhard Jr. en zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte in deze moeilijke situatie.

Voorts de berichten inzake KPN:

do 29 aug 2013, 12:38 OR KPN wil politieke steun tegen overname –   do 29 aug 2013 21:50 Stichting beschermt KPN tegen América Móvil –  do 29 aug 2013, 22:15 Stichting beschermt KPN tegen América Móvil –  do 29 aug 2013, 23:42 Stap stichting KPN geweldig nieuws  – vr 30 aug 2013, 06:00België houdt meerderheidsbelang in Belgacom – vr 30 aug 2013, 07:51 Stichting KPN blokkeert Slim  – vr 30 aug 2013, 07:54  Stichting KPN koopt tijd – vr 30 aug 2013, América Móvil bereid bod KPN in te trekken.

Verder geen bijzonderheden beste Maagd: Naast emoties zult u een sterk gevoel van stabiliteit en zelfvertrouwen ervaren. Al wat met communicatie te maken heeft zal u gemakkelijk afgaan en succesvol verlopen. Degenen die een niche voor zichzelf willen creëren zullen daarin slagen. Schorpioen: Iets wat u van het grootste belang beschouwde kan ineens minder cruciaal zijn. Het leven kan u het gevoel geven dat u in een opwindend avontuur bent gestapt of dat u aan het begin staat van een bijzondere ontdekking. Het is voor mij vandaag een bijzondere ontdekking dat men in het Verenigd Koninkrijk thans klaarblijkelijk kennis heeft genomen van mijn Correspondence with The Government of the British Commonwealth. En vanzelfspreked ben ik blij met de steun vanuit VNO/NCW. Dank!

P.S. Ik ben benieuwd of Carlos Slim mijn handelsmerk kan betalen.