THE LONG AND WINDING ROAD

Liesbeth, Na verzending van 20130901 The most famous memory constateerde ik in mijn Letters to Diana, Princess of aales bijzondere aandacht voor 19970417 Introducing myself ar Buckingham Palace and St. James’s and The Royal Shakespeare Company. Vervolgens ontving ik het bericht van Youtube het bericht “We denken dat je misschien geïntersseerd bent in The Beatles The long and winding road en She Loves You.” Dat klopt. Ik vergeet die rit nooit meer van Dover naar The Isle of Wight in 1970. In dit verband kan ik je laten weten dat ik niet voor NIETS BV naar Henley-on-Thames ben gereisd, maar voor jou. Wat Jerusalem betreft. Dat laat ik graag over aan onze wereldleiders. Ik vind het op zich al een goede zaak dat daarbij de volksvertegenwoordigers van de betrokken partijen worden betrokken. Dat is een stap voorwaarts in de geschiedenis.