BERICHT VERZONDEN AAN IS GROUP IN PURMEREND EN VERDERE BERICHTGEVING AAN COLLEGA’S

Liesbeth, 9:23 Ik heb weer een vergissing gemaakt. Excuus. Het bericht 20130921 Factuurnummer 13027783 heb ik zojuist verzonden aan de debiteurenadminisratie van IS Group. Ik heb wat moeite met de stressbestendigheid onder de huidige omstandigheden beste Maagd: De sfeer zal stabiel zijn. Maak denk goed na over uw opties als u keuzes moet maken voor de toekomst. Er lijkt sprake van groei nu u waardevolle connecties te vriend kunt houden, informatie kunt uitwisselen en iets belangrijks te weten kunt komen. Schorpioen: Er kan sprake zijn van verwarring en angst. Laat u niet tot impulsiviteit verleiden in kwesties die met liefde en geld te maken hebben. Volg het advies op van een arts als zich een gezondheidsprobleem voordoet.

Dat is goed gezien. Terwijl ik woensdag en donderdag uitsluitend koffie, melk en water heb gedronken heb ik mij gisteravond ter inleiding van het weekend weer eens tegoed gedaan aan bier en wijn. Dat is niet goed voor mij en leidt tot geheugenverlies. Ik ben in de verleiding gebracht door een in gouddraad gewikkelde fles wijn met de naam Palacio del Conde. Als ik zo’n fles zie moet ik altijd denken aan het verjaardagscadeau dat ik in 1990 van jou heb gekregen. Vandaar. Maar ik ben nu weer overgeschakeld op het drinken van Water. Ik hoop echter wel dat ik een positieve reactie ontvang op mijn brief 20110723 Managementteam ter attentie van Harry Starren van De Baak te Noordwijk. Van 26 september tot 7 oktober logeer ik op het adres Walstraat 12A 5341 CK OSS van Mr Drs Marc van Hoorn. Dat heb ik gistermiddag met hem afgesproken. Ik ben daar uitsluitend per post bereikbaar en op mijn mobiele telefoon van KPN. Ik neem mij ook voor op vrijdagmiddag 27 september een bezoek te brengen aan thermen Lucaya in Oss. Ik ben daar te herkennen aan mijn Oranje badjas. Tijdens de alumnidag van de Radboud Universiteit op zaterdag 5 oktober zal ik mij tijdens de lunch in De Refter voegen bij de vakgroep Spaans en neem nadien deel aan de bijeenkomst van de vakgroep Managementwetenschappen Economie. In dit verband constateer ik thans bijzondere aandacht voor 19960414 Uw brief d.d. 12 april 1996, 19960414 Notulen bestuursvergadering en 19990107 Verhuizing. Hieruit heb ik opgemaakt dat er hard gewerkt is door het Bestuur van de Vereniging Docenten Spaans In Nederland en men zelfs werkt aan een volledige inventarisatie van alle docenten Spaans in de Benelux.

In dit verband is het opmerkelijk dat de VPRO vanmiddag vanuit Beeld en Geluid in Hilversum op Nederland 2 een reportage uitzond over de Spaanse burgeroorlog. Dat kan geen toeval zijn. Ik beschouw die problematiek echter tot het verleden en werk verder onder het motto “We can not change the past, but we can make the future” ofwel “No podemos cambiar el pasado, pero sí hacer el futuro”.