FACTUURNUMMER 13027783

Van: John van der Heyden Aan: Debiteurenadministratie IS Purmerend

Geachte heer, mevrouw, Ik ontving gisteren uw herinnering met de volgende tekst (Het versturen van een bijlage lukt niet meer): “INSTITUTO CERVANTES NBLEW T.a.v. de Crediteurenadministratie Calle Roquedal 17C704 E29620 TORREMOLINOS (MALAGA) SPANJE Purmerend, 4 september 2013 Klantnummer 46041 Geachte heer, mevrouw, Onderstaand treft u een overzicht aan van de openstaande facturen die binnenkort zullen vervallen of reeds vervallen zijn. Heeft u inmiddels betaald? Dan is het mogelijk dat uw betaling en dit schrijven elkaar hebben gekruist. In dat geval kunt u deze herinnering als niet geschreven beschouwen. Heeft u nog niet betaald? Dan verzoeken wij u derhalve het openstaande bedrag vóór de vervaldatum, per omgaande indien de factuur reeds vervallen is, op één van onze hiernaast vermelde rekeningen over te maken onder vermelding van uw klant- en factuurnummer. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u direct contact met ons opneemt indien één of meer van onderstaande facturen niet in uw bezit zijn. We zien uw betaling tegemoet. Met vriendelijke groet, IS Debiteurenbeheer debiteurenbeheer@is.nl Klantnummer 46041 Factuurnummer 13027783 Factuurdatum 12-08-13 Vervaldatum 27-08-13 Factuurbedrag 29,23 Openstaand bedrag 29,23 Dagen oud 23.” Deze factuur heb ik niet ontvangen.