IN HET VOLSTE VERTROUWEN

20130927JHLH Liesbeth Halbertsma Leidsemeerstraat 8 2158 MK Buitenkaag Datum:  Vrijdag 27 september 2013 (13:07) Betreft: IN HET VOLSTE VERTROUWEN Liesbeth, Deze brief sluit aan bij mijn brief van 1 augustus jongstleden getiteld Goederenlijst Ik hoop dat je al mijn emails tot op heden in goede orde hebt ontvangen. Ik logeer op dit moment tot maandag 7 oktober op het adres Walstraat 12A, 5341 CK Oss van Mr Drs Marc van Hoorn en stuur je hierbij een DVD met mijn dagboeken van 2012 en 2013 met “enlaces/links” tot en met gisteren. Ik heb hier geen internetverbinding en heb dus de gelegenheid mij even uit de drukke wereld om mij heen terug te trekken. Ook beschik ik hier niet over een printer. Daarom ontvang je dit berichtje weer eens handgeschreven. Graag wil ik weer eens met je praten om samen afspraken te maken voor de naaste toekomst. Ik verzoek je daarom telefonisch contact met mij op te nemen via tel 06 **** **** of omgaand een berichtje te sturen naar bovenvermeld adres in Oss. Hartelijke groet, John