WERKVERSLAG NEDERLAND

00:17 Dagboek bijgewerkt tot 20131001 Instituto Cervantes NBLEW en The Wizard of Oz en het mañana-kabinet halverwege beste Maagd: Voortdurende inspanning is een vereiste als u zich vandaag niet als in een achtbaan wilt voelen. De komende paar dagen is alles mogelijk en extra verantwoordelijkheden zullen weinig tijd overlaten voor ontspanning. U kunt behoorlijk onder druk komen te staan. Schorpioen: Geruchten zullen zich snel verspreiden en een vaak herhaald verhaal kan u achtervolgen. Blijf trouw aan uw eigen zwijgzame zelf. Uw hyperactieve geest kan van alles bedenken met als gevolg dat u zich zorgen maakt over dingen die niet zullen gebeuren. 15:13 Dagboek bijgewerkt tot en met 20131002 Een nostalgische wandeling tot halverwege 20131004 Bezoek aan Oisterwijk en Boxtel.