WERKVERSLAG NEDERLAND VAN 28 SEPTEMBER 2013 TOT EN MET 7 OKTOBER 2013

Onze horoscoop Maagd: Binnen de familie kunt u op doeltreffende steun rekenen. Richt u op praktische en alledaagse prioriteiten. Beleg een bijeenkomst met huisgenoten of familie als er aan uw huis werkzaamheden moeten worden verricht; zij kunnen u wellicht helpen. Schorpioen: Uw vermogen te kunnen focussen zal nuttig blijken voor de taken die aandacht voor details vereisen. U zult rijkelijk worden beloond als u zich stelselmatig inspant. Beschouw het als een uitdaging als iemand op uw tenen gaat staan en toon uw expertise. 08:34 Dagboek bijgewerkt tot halverwege 20131004 Bezoek aan Oisterwijk en Boxtel. Hier ga ik nu mee verder 20130928 Van Fulham tot Tottenham20130929 Een mooie herfstdag20130930 Ankie Dobbelman en Johan Buckert

20131001 Instituto Cervantes NBLEW en The Wizard of Oz en het mañana-kabinet20131002 Een nostalgische wandeling20131003 Sonsbeek en Het Leids Ontzet20131004 Bezoek aan Oisterwijk en Boxtel20131005 Alumnidag van de Radboud Universiteit te Nijmegen20131006 Mijn impressies van de Alumnidag van de Radboud Universiteit Deel 220131007 Over de koningsloper terug naar huis.

20:51 Verzonden aan Prof.Dr. Allard van Riel: “Betreft: Entrepeneurship Geachte heer Van Riel, Ik heb met veel genoegen met u kennis gemaakt afgelopen zaterdag. Onderstaand ontvangt u mijn persoonlijke impressie van de Alumnidag. Binnen het kader van uw project over entrepeneurship geef ik voor uw studenten graag een gastcollege over de ontwikkeling van het Instituto Cervantes vanaf 1968. “Gevolgd door 20131006 Mijn impressies van de Alumnidag van de Radboud Universiteit.

22:07 Zijn reactie: “Beste heer Van der Heyden,  Dank voor uw bericht en uw aanbod. Het was mij ook een genoegen. Ik ga met mijn collega’s (Dr. N. Migchels en Dr. C. Essers) van de op hande zijnde ‘Entrepreneurship minor’ en het expertisecentrum dat alle contacten tussen studenten en bedrijfsleven centraliseert in overleg. Ik, of mijn collega’s, zullen dan verder contact opnemen.  Hartelijke groeten,  Allard van Riel

Prof. Dr. Allard C.R. van Riel Vice Dean, Director of the Institute for Management Research Full Professor of Marketing Management Chair of the Department of Marketing Nijmegen School of Management Radboud University P.O. Box 9108, NL-6500 HK Nijmegen The Netherlands

21:03 Verzonden aan Dominique Dusseldorp: “Dag Dominique, Volgens afspraak ontvang je hiermee mijn persoonlijke impressie van mijn deelname aan de Alumnidag van afgelopen zaterdag. Tot ziens.” Gevolgd door 20131006 Mijn impressies van de Alumnidag van de Radboud Universiteit.

21:16 Verzonden aan Bas Beekwilder met kopie aan Prof.Dr. Allard van Riel: “Beste Bas, Volgens afspraak ontvang je hiermee mijn persoonlijke impressie van mijn deelname aan de Alumnidag van afgelopen zaterdag. Voor de goede orde laat ik je weten dat ik jullie studentendecaan heb gemeld dat ik bereid ben in het kader van entrepeneurship een gastcollege te geven over de ontwikkeling van het Instituto Cervantes vanaf 1968. Dit is mijn verslag van afgelopen zaterdag: 20131006 Mijn impressies van de Alumnidag van de Radboud Universiteit etc.”

23:13 Verzonden aan Thomas Triebels: “Hallo Thomas, Ik zie dat ik heb vergeten jou dit verslag te doen toekomen. Als iemand dat verdient ben jij het wel. Van Prof.Dr. Allard van Riel kreeg ik vanavond al een reactie op mijn voorstel om een gastcollege te verzorgen op de Radboud Universiteit over de historische ontwikkeling van het Instituto Cervantes vanaf 1968 naar aanleiding van dit verslag: 20131006 Mijn impressies van de Alumnidag van de Radboud Universiteit etc.”

23:47 Verzonden aan Lambert van Nistelrooij. CC Prof.Dr. Allard C.R. van Riel, Drs E.H. Halbertsma. Geachte heer Van Nistelrooij, Met buitengewoon genoegen heb ik afgelopen zaterdag met u kennis gemaakt. Van Prof. Dr. Allard C.R. van Riel ontving ik zojuist het volgende bericht naar aanleiding van mijn aanbod om binnen het kader van entrepeneurship een gastcollege te verzorgen over de ontwikkeling van het Instituto Cervantes vanaf 1968: “Ontvangen: Beste heer Van der Heyden,  Dank voor uw bericht en uw aanbod. Het was mij ook een genoegen. Ik ga met mijn collega’s (Dr. N. Migchels en Dr. C. Essers) van de op hande zijnde ‘Entrepreneurship minor’ en het expertisecentrum dat alle contacten tussen studenten en bedrijfsleven centraliseert in overleg. Ik, of mijn collega’s, zullen dan verder contact opnemen.  Hartelijke groeten,  Allard van Riel. Prof. Dr. Allard C.R. van Riel

Vice Dean, Director of the Institute for Management Research Full Professor of Marketing Management Chair of the Department of Marketing Nijmegen School of Management Radboud University P.O. Box 9108, NL-6500 HK Nijmegen The Netherlands”

In dit verband ontvangt u onderstaand mijn persoonlijke verwerkingsverslag van de Alumnidag: Aan: Drs E.H. Halbertsma, CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, De Voorzitter/Secretaris van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland. Om 10:15 ben ik met de sprinter uit Oss naar  Nijmegen vertrokken en om 11:30 bij het Erasmusgebouw gearriveerd., etc.”