SPAANSE LEIDING EUROPEES PARLEMENT

Van: John van der Heyden Aan: Drs E.H. Halbertsma, CC Prof. Dr. Allard C.R. van Riel

09:50 Ik zie op Journaal 24 de beraadslagingen over Rusland in het Europees parlement onder Spaanstalige leiding. Dit sluit al direct aan bij de correspondentie die ik gisteren met Prof. Dr. Allard C.R. van Riel heb gevoerd beste MAAGD: Uw partner kan beledigd of opgewonden zijn. Wees zo verstandig uw geliefde te koesteren tot elk spoor van ergernis is verdwenen. Voor vandaag geldt de waarschuwing om niet blindelings af te gaan op hetgeen anderen beweren. SCHORPIOEN: U gedeisd houden is de beste manier om met onduidelijkheid om te gaan. Wees realistisch en zuinig als u belast bent met het behandelen van belangrijke financiële en zakelijke transacties. Koop geen spullen die u nooit zult gebruiken. Dat heb ik inmiddels wel gedaan bij Galería del Coleccionista. Hieronder een mooie ring voor mijn beste collega in Buitenkaag. Het is een symbool van verbondenheid. Daar gaat het om.

Marc van Hoorn was hier om 10:00. Terug uit ALBUFEIRA. Hij bracht een fles Portugese wijn voor mij mee. 15:34 Telefoongesprek gevoerd met DRS T. BREUKER TE GRONINGEN. Ik heb hem laten weten dat hij er goed aan heeft gedaan om zijn informatie over te dragen aan functionarissen van het MINISTERIE VAN JUSTITIE. Hierna heb ik telefonisch contact gehad met de debiteurenadministratie van IS.nl inzake klantnummer 44422. Het openstaande bedrag ad 5,04 heb ik om 15:51 uit privé voldaan. Ik ontving ook een reminder van ARPI Agence de Renouvellement en Propiété Intellectuelle Inc. dd.d. 06/08/2013 nummer 4157 2931. Trademark name INSTITUTO CERVANTES Registration No 0570018 Application No 0843323 Number of classes 1. Your trademark is about to expire. The renewal process starts: 2014-08-28. Your trademark registration is valid for 10 years and may subsequently be renewed for 10 years at a time. If you want to maintain your trade mark registration, please sign and return this document. OWNER Van der Heijden, Johannes Lambertus Bellavista, Calle Roquedal 17, C704 E-29620 Torremolinos, SPAIN. TRADEMARK Filing date: 28/02/1995. Publication date: 01/02/1996. Expiry date: 28/02/2015. Date of last renewal: 14/12/2004. Date of publication of last renewal: 01/05/2005. Classes: 41. ORDER: Please return this document with your signature and or company stamp in the appropriate space below, if you would like to renew your trademark for a period of another (10) years. The renewal fee is EUR 1280 for maximum three (3) classes for the whole period of ten years. For every additional class there is a fee of EUR per class. You will receive an invoice from us after we have received this signed document from you. By signing this document you automatically and irrevocably comply with the terms and conditions stated on the back of this document. By signing this document you also empower Agence de Renouvellement en Propieté Intellectuelle Inc (private company) to renew the trademark stated above on your behalf. Agence de Renouvellement en Propieté Intellectuelle Inc reminds companies when their trademarks are due to renewal. Note that trademark may be lost if they are failed to be renewed in time. This renewal is optional and only act as a reminder. We would like to inform you that this is not a bill. You can also contact your representative in order to assist you with the renewal process. If you have any questions regarding your renewal please contact our renewal department via e-mail or via phone”