LETTERS TO DIANA, PRINCESS OF WALES GEARRIVEERD

Van: John van der Heyden Aan: Drs E.H. Halbertsma, CC Mr.Drs. Marc van Hoorn

Liesbeth, Om 08:42 zond de heer José Fernández Pérez in Madrid mij het volgende bericht: “Estimado Sr Van der Heyden, Me complace informarle que su envío se encuentra hoy mismo en reparto con el nuevo número de envío 873480997757. Atentamente, José Manuel Fernández Customer Relations Representative FedEx Express Europe, Middle East, Indian Subcontinent and Africa”. Het pak met 20 exemplaren van mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales is om 15:50 uur op mijn huisadres bezorgd en door mij in ontvangst genomen.  Ik heb de heer Fernández Pérez om 16:03 de volgende reactie gestuurd: “Estimado señor Fernández Pérez, Muchas gracias por este mensaje. Acabo de recibir el paquete a las 15:50 horas. Atentamente, John L. van der Heyden www.cervantes.nu”.

Aansluitend aan mijn bericht 20110123 Verstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of Wales heb ik nu weer twintig exemplaren van mijn boek tot mijn beschikking. Ik zal daar wederom met de grootste zorgvuldigheid mee omgaan en ze doornummeren van 033 tot en met 053.