LETTERS TO DIANA, PRINCESS OF WALES 064 AANGEBODEN AAN MIJN CARDIOLOOG DR JESÚS ÁLVAREZ INZAKE SAMENWERKING MET HET SPAANSE INSTITUTO CERVANTES IN DE BENELUX

Van: John van der Heyden Aan: Drs E.H. Halbertsma, CC Mr.Drs. Marc van Hoorn: Het belangrijkste nieuws van vandaag: “Rutte en Poetin richten zich op de toekomst ’s-Gravenhage – Minister-president Mark Rutte en de Russische president Vladimir Poetin hebben maandag tijdens een telefonisch onderhoud benadrukt dat de recente diplomatieke incidenten in beide landen ”overkomen moeten worden, zodat de blik weer op de toekomst kan worden gericht”. ,De onfortuinlijke incidenten staan goede betrekkingen niet in de weg”, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst  maandagavond. Het gesprek had plaats op initiatief van premier Rutte. Hij en Poetin spraken de intentie uit het bilaterale Nederland-Ruslandjaar succesvol af te sluiten, zo mogelijk met een ontmoeting tussen Koning Willem-Alexander en de Russische president. Zaterdag 9 november verzorgt het Concertgebouworkest een afsluitend concert in Moskou in aanwezigheid van van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Of de koning daar Poetin zal ontmoeten, is nog onderwerp van gesprek.”. Vandaag werk ik verder aan het onderwerp Samenwerking met het Spaanse Instituto Cervantes in de Benelux. In dit verband ontving ik gisteren al een berichtje van Paleis Soestdijk met leuke activiteiten voor kinderen tijdens de herfstvakantie. Dat bericht heb ik doorgestuurd naar mijn oudste zoon in Nieuwegein, omdat het mij wel leuk lijkt voor mijn kleinkinderen beste Maagd: Houd rekening met vervelende incidenten zoals ontbrekende of verkeerd bezorgde documenten die u nodig hebt om een bijzondere opdracht te voltooien. Ook het evenwicht vinden tussen werk en huiselijke taken kan u even te veel worden. Schorpioen: Geef gezamenlijke financiën en bezittingen uw aandacht en controleer waardepapieren en investeringen of deze aanpassingen behoeven. Een geldkwestie kan in een groot probleem ontaarden, tenzij er snel wordt gehandeld om dit risico te verkleinen. Geldkwesties laat ik bij voorkeur over aan onze financieel deskundige. Ik denk hierbij aan registeraccountant  Jan Toet uit Oegstgeest, die ik in 1997 en 1998 deze brieven heb gestuurd: 19971015 Beleidsplan en 19980211 Royale Samenwerking. 12:39 Uit dankbaarheid voor zijn goede zorgen heb ik mijn cardioloog Dr Jesús Álvarez vanmorgen in Clínica Santa Elena nummer 064 van mijn boek Letters to Diana Princess of Wales cadeau gedaan in aanwezigheid van zijn nieuwe assistente. Hij toonde zich zeer verheugd over het boek en geïnteresseerd in de inhoud. Ik heb hen verteld dat ik Diana op de dag van haar echtscheiding een bos rozen heb gestuurd en ik nu werk aan een samenwerkingsverdrag met het Spaanse Instituto Cervantes in Madrid en ik vermoed dat dat inmiddels is geregeld door onze kroonprinsen, ofwel “nuestros príncipes que ahora son nuestros reyes”. Hij heeft het HART gecontroleerd. Er zijn geen problemen. Dr Álvarez is vermeld in mijn overzicht vanaf 20100211 De brug tussen Brummen of Soestdijk en Argentinië  tot en met 20120712 Carmen Morán Rodríguez.In dit verband constateer ik thans bijzondere aandacht voor mijn brief 19990107 Verhuizing.

14:25 Het laatste nieuws: “di 22 okt 2013, 13:50  Jordania verkoopt Vitesse Van onze Telesportredactie Merab Jordania heeft zijn aandelen Vitesse van de hand gedaan. Alexander Chigirinskiy is vanaf vandaag grootaandeelhouder van de eredivisieclub. Chigirinskiy is de gezamenlijke vriend van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich en Jordania, waarmee duidelijk is dat Chelsea een grote vinger in de pap houdt in het voetbalbolwerk Vitesse. De Rus was al een belangrijke financiële partner van Jordania sinds de overname van Vitesse in augustus 2010. Jordania: “Toen ik de aandelen van Vitesse verkreeg, heb ik reeds aangegeven dat Alexander Chigirinskiy mij ondersteunde in mijn plannen met de club. Nu Vitesse de noodzakelijke stappen heeft gezet voor een nog succesvollere toekomst, voel ik dat dit het juiste moment is om de club aan hem over te dragen. Ik blijf altijd beschikbaar om Vitesse en Alexander in de toekomst te adviseren.”

Het prioriteitsaandeel, waaraan bijzondere zeggenschapsrechten zijn verbonden om de continuïteit en onafhankelijkheid van Vitesse te waarborgen, blijft in handen van de Stichting Betaald Voetbal ‘Vitesse-Arnhem.” In dit verband gaat de aandacht op 1981-1987 thans uit naar 19921201 Van der Heijden/Unie BLHP (1), 19921203 Van der Heijden /Unie BLHP (2), Groningen, Breda, Capelle aan den IJssel.

Ook constateer ik in mijn Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux speciale aandacht voor Bestuur en Directie, Werkwijze, Ondersteuning, Research & Development, Beheer administratiekantoor, Overige activiteiten, Administratie, Jaarrapport,  Onderscheid en Kracht van de organisatie.  En in het hoofdstuk over Corporate Governance naar Commissies, Vergaderen buiten de Raad van Bestuur, Goedkeuring en décharge, Overleg accoutant, Rating agencies, Monitoring, Resultaten monitoring, Inkoop eigen aandelen en Reactie VNO-NCW februari 1998. Het ziet er dus naar uit dat wij ons geheel en al van de geplande werkmaatschappij FC Cervantes Vitesse kunnen meester maken zodra er een paar miljoen exemplaren van mijn boek worden verkocht. Tegen bemoeienissen van Chelsea heb ik geen bezwaar met het oog op het geplande Prinses Diana Stadion. Terzake heb ik Thomas Triebels te Arnhem om 15:08 per email gemeld “Merab Jordania heeft zijn aandelen Vitesse verkocht.” Daarover heb ik rond 16:00 ook nog even telefonisch met hem gesproken. Ik heb hem deze tekst voorgelezen: “De uitdrukking op het gezicht van de actrice die Prinses Diana uitbeeldt is niet om aan te zien voor iemand die zojuist een punt achter haar relatie heeft gezet met de playboy uit Málibu. Verder verwijs ik naar mijn boek Letters to Diana, Princess of Wales. John van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux. Eigenaar handelsmerk Instituto Cervantes in de Benelux voor opleidingen, trainingen en cursussen. Eigenaar Instituto Cervantes Limited England and Wales.” Op zijn vraag of ik contact heb met Ramon heb ik laten weten dat ik hem na ons gesprek op zondag 29 september op het terras van Villa Sonsbeek nog geen contact heb gehad met mijn jongste zoon in Hong Kong (anders dan een reactie op de foto uit Oisterwijk). Met Ankie Dobbelman vond de volgende electronische gedachtenwisseling plaats: “Re: WOENSDAG 16 OKTOBER 2013 REIS NAAR HUELVA EN ARACENA/RIO TINTO Buenas días John, Leuk dat je ook weer meegaat! Even wat het opstappen betreft. Ik heb heel veel opstapplaatsen, voor iedere deelnemer weer een andere! Nu spreken wij altijd af in het centrum van Torremolinos, maar rijd ik door de Calle Casablanca om mensen af te halen in Playamar. Ik weet niet precies waar je woont, maar het lijkt me handig als jij naar Hotel Cervantes komt, dan pik ik je op de hoek op en kan ik meteen doorrijden naar beneden. Ik hoop dat het duidelijk is, en hoor je nog hoe laat. Fijne dag en groetjes van Ankie.” Mijn reactie: “Hallo Ankie, Bedankt voor jouw reactie. Er is echter een onduidelijkheid. DVH schrijft over een vierdaagse reis van donderdag 6 t/m 9 november. Donderdag valt op 7 november. Op welke dag vertrekken we?” Ankie: “Hallo John, Ja wat dom hè (niet door mij gedaan hoor!) maar 6 november is op woensdag, dus de datum klopt! Groetjes van Ankie”. JH: “Dus we vertrekken op woensdag! O.K.! Hotel Cervantes als opstapplaats is prima. Ik heb mijzelf deze reis cadeau gedaan als verjaardagscadeau. Op 9 november word ik 66. H.gr. John”. Ankie: “Hola. Gelijk heb je. Geniet van het leven! We zullen voor je zingen!! Hotel Cervantes op de hoek want ik rijd door de calle Mercedes naar Playamar. Tijd hoor je nog want ben een week naar Frankrijk xx.” 15:35 Terzake gaat de aandacht in mijn  Brieven aan mijn collega Harry Starren thans uit naar 20110723 Managementteam.