LETTERS TO DIANA, PRINCESS OF WALES 065 VERZONDEN AAN DE PRESIDENTA VAN DE ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL

Van: John van der Heyden Aan: Drs E.H. Halbertsma, CC Mr.Drs. Marc van Hoorn: Om 15:43 heb ik op het postkantoor van Torremolinos  Letters to Diana Princess of Wales 065 onder nummer M11A13007254971W ter aangetekende verzending aangeboden ter attentie van Pilar Celma, samen met drie DVD’s met de videoreportage van het laatste congres in Jaca en een DVD met de eveneens meegezonden brief met de volgende inhoud: 20131023 Videos del Congreso en Jaca.

 Het was stil in het postkantoor. Belangrijk nieuws van vandaag voor de regio Amsterdam: “wo 23 okt 2013, 13:12  Amsterdam niet langer rood bolwerk Amsterdam –  Het rode bolwerk dat Amsterdam van oudsher is vertoont grote barsten. De PvdA, sinds jaar en dag de grootste partij in de hoofdstad, dreigt bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar te worden ingehaald door D66. Als er nu verkiezingen zouden zijn, haalt de PvdA nog maar 11 zetels. D66 zit de partij op de hielen met 10 zetels. Dat blijkt uit een peiling onder 600 Amsterdammers van onderzoeksbureau O+S, in opdracht van AT5 en Het Parool. Het zou een verlies van vier zetels betekenen voor de PvdA. Sinds 1962 zijn de sociaaldemocraten de grootste in de Amsterdamse gemeenteraad”.

Dat ziet er goed uit beste Maagd: De komende drie weken is communicatie uitermate belangrijk en zult u meer gesprekken voeren dan gebruikelijk. Als u genoodzaakt wordt uw normale routine te veranderen, zullen u snel de beste ideeën te binnen schieten. chorpioen: De komende vier weken zijn een uitstekende periode om te schitteren en uw best te doen voor al hetgeen op uw lijst van doelstellingen en ambities staat. Wat verouderd is afschaffen en plaatsmaken voor wat nieuw is, is altijd een winnende strategie. Dat klopt.