BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs Marc van Hoorn, De Secretaris/Pennningmeester van de Srichting Cervantes Benelux, De Voorzitter van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, De Voorzitter van de sectie Spaans van de Vereniging van Leraren in Levende Talen, Thomas Triebels

Liesbeth, Ik ontving jouw mobiele telefoonnummer van Thomas Triebels. Ik hoop daar gauw weer een keer gebruik van te kunnen maken. Maar eerst het systeem op orde. Ik kom nog even terug op mijn bericht van gisteren: ““ma 28 okt 2013, 11:22 Fransen azen op KPN van onze redactie Amsterdam – Als het aan telecombedrijf Orange ligt is KPN binnenkort niet in Mexicaanse, maar in Franse handen. Het bedrijf ziet synergievoordelen in het samengaan met KPN. Topman Stephane Richard zou in het geheim al hebben gesproken met KPN-grootaandeelhouder Carlos Slim. Dat meldt de Franse krant Journal du Dimanche.” Carlos Slim is mijns inziens geen grootaandeelhouder van KPN. Daarvoor heeft hij minstens 51% van de aandelen nodig. De heer Slim heeft mijns inziens in dit verband dan ook geen recht van spreken. Of ik moet mij sterk vergissen. Zelf was ik van FSI BV en NIOW-TALEN BV directeur-aandeelhouder. Maar mijn medevennoten hadden de meeste aandelen waardoor ik ook geen feitelijke macht had over de vennootschap.

Vandaag heb ik in mijn Correspondentie en schriftelijke berichtgeving sinds de oprichting van het Instituto Cervantes Benelux in chronologische volgorde een groot aantal aandachtspunten opgetekend vanaf 19920822 Eerste reactie op het schrijven van 5 augustus jongstleden ter attentie van Mr E.H. Arkenbout van Nauta Dutilh in Amsterdam tot en met 20110414 Uw zending 2-001-10-05 7320 ter attentie van de Directeur van het Nederlandse Muntenhuis.

Opmerkelijk nieuws in de Telegraaf van vandaag: “di 29 okt 2013, 11:38 Politiemacht bij Van der Valk VUGHT – De politie is dinsdagochtend met veel mensen aanwezig bij een Van der Valk-hotel in Vught. Gewapende agenten in kogelvrije vesten maken zich klaar voor een arrestatie. Het hotel wordt ontruimd. Boven het gebouw hangt een helikopter.” Het betreft de regio  Midden-Brabant beste Maagd: U kunt op de proef worden gesteld door een toenemende aanspraak op uw tijd en energie, om nog te zwijgen over uw vaardigheden. Houd er rekening mee dat u met een gevoelige situatie, ingewikkelde paperassen, en lange tenen te maken kunt krijgen. Schorpioen: Stel u praktisch en realistisch op als u besluiten moet nemen of extra verantwoordelijkheden op u moet nemen. Vanochtend kan ruzie ontstaan met een medewerker of vriend. Probeer kritiek in te slikken en streef naar een compromis.

Van ruzie heb ik geen last. Ik werk nog steeds veel op mijzelf. Zoals op de Parallelboulevard 304 in Noordwijk “op dat kamertje boven”. Ik blijf er echter wel aan hechten dat mijn instructies worden uitgevoerd.