BEZOEK AAN HET CONSULAAT VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN IN TORREMOLINOS

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels Liesbeth, Vanmorgen heb ik een bezoek gebracht aan Het Consulaat van Het Koninkrijk der Nederlanden in Torremolinos voor de aanvraag van een nieuw paspoort. Deze keer zijn ook de vingerafdrukken geregistreerd. Zowel van de linker- als de rechterhand. Ik heb EUR 84,80 afgerekend en daarvoor factuur nummer 1077 ontvangen. Nu moet mijn identiteit wel duidelijk zijn bij de autoriteiten beste Maagd: Hoewel u wat gereserveerd lijkt ten opzichte van anderen snapt u mensen vaak eerder dan anderen in uw omgeving. Grijp een kans om misverstanden uit de weg te ruimen. Stel een belangrijk financieel besluit nog even uit; teken nu geen contract. Schorpioen: Neem u voor de komende week hard te werken; de sterren staan achter u. Leidinggevers zullen uw aspiraties steunen en daar waar u invloed hebt op de gebeurtenissen zullen de winsten toenemen. Ook netwerken zal vrucht afwerpen.

Ik zou niet weten wat ik nu nog moet doen. Ik stel namelijk vast dat alle documenten op mijn website thans zijn geactiveerd, maar vraag mij wel af wat er nu mee gebeurt. Vorige week had ik een telefoongesprek met twee medewerkers van IS Group in Purmerend inzake de hoge kosten voor mijn hosting-abonnement van cervantes.nu, contractnummer 12013575.1. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren 855,62 betaald en voor dit jaar 928,47. Ik heb 700 MB in gebruik van de 1024 MB. Vanmiddag heb ik daarover telefonisch gesproken met hun medewerkster Bianca. Het contract wordt per 1 februari omgezet in een Plus-pakket van 750 MB met 10 emailadressen ad 9,95 per maand. Dat ziet er dus beter uit. We moeten de website nu kunnen gaan professionaliseren conform de in mijn document Cervantesonline geformuleerde beginselen. Verder ga ik mij nu voorbereiden op de NCCS-reis naar Huelva en Riotinto vanaf aanstaande woensdag tot en met zaterdag. Dat is ook een vorm van Netwerken. Van Pilar Celma ontving ik bericht dat Susana Heikel het pakket 20131023JHAEPE in goede orde heeft ontvangen in San SebastiƔn de los Reyes.