BORA BORA

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels Liesbeth, Op mijn mobiele telefoon van KPN ontving ik het bericht “Hoera! Dit 06-nummer heeft gewonnen in de VriendenLoterij: Uw Spel naar Keuze code wordt binnen twee weken opgestuurd. Afmelden? Sms STOP naar 3456.” Inloggen op mijn persoonlijke pagina lukt niet omdat de Spaanse postcode niet wordt geaccepteerd. Er is echter wel een prijs gevallen op mijn nummer beste Maagd: Implementeer gemaakte plannen om een eind te maken aan een ongewenste situatie. Onderzoek uw artistieke gaven; misschien kunt u een oude droom verwezenlijken door te gaan schilderen, pottenbakken of binnenhuisarchitectuur te studeren. Schorpioen: Alle communicatielijnen gaan open. Of u nu schrijft, spreekt of plannen maakt, door deze te delen met mensen die u na staan kunt u rekenen op succes. Wees echter voorzichtig met het tekenen van documenten en met grote aankopen.

Dat is goed. Deze opmerking herinnert mij aan de uitspraak van Harry Starren op het congres “De Nieuwe Economie” op De Baak te Noordwijk op 13 november 1996 “Communiceer! Communiceer!” als beschreven in 19961114 Terugblik en Perspectief. Deze thematiek kwam vanmorgen ook aan de orde tijdens het koffie-uurtje van de Nederlandse Club Costa del Sol in de Argentijnse bar Bora Bora.

Voor de goede orde memoreer ik mijn documenten waarin Bora Bora is vermeld, t.w. 20120530 De Nederlandse Club Costa del Sol20121120 Brochure van Babylon ontvangen20121122 Koninginnedag 2013 in Amstelveen20121203 Gerrit Zalm in Buitenhof20130115 Trots, vooroordeel en de komst van David Cameron naar Nederland20130116 Terug naar Madrid en Salamanca20130122 Er gloort weer hoop voor de Spaanse economie.

Ook heb ik die dag dit bericht verzonden: “Van: John L. van der Heyden Aan: John S. Meisenbacher en Sonia Arnedo Martínez CC Drs E.H. Halbertsma Beste John en Sonia, Volgens afspraak ontvangen jullie hierbij mijn informatie over de geplande werkmaatschappij Cervantes Travels van Cervantes Holding Limited. Mijn Nederlandstalige beleidsplan tref je aan op Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. Alle informatie is toegankelijk door op de blauw gekleurde teksten te klikken. Laat even weten of jullie dit bericht in goede orde hebben ontvangen.”

20130122 Bartolomé van Thienen herbelicht20130129 Convergentie20130129 Brief aan Hare Majesteit de Koningin aangetekend verzonden20130423 Jan Toet, de eerste koningslinde van Willem-Alexander en Julio Iglesias naar Rotterdam20130811 Voetbal.    

WOENSDAG 6 NOVEMBER 2013 REIS NAAR HUELVA

Vertrek 9:45 vanaf het geplande Cervantes Management Centre. We verblijven twee nachten in de stad Huelva, van daaruit maken we een dagtrip “in de voetsporen van Cristóbal Colón”. Zo genoemd vanweg La Rábida, het Franciscanenklooster in Los Palos waar hij verbleef alvorens hij vertrok naar de “Nieuwe wereld”, de kade van los Carabelos, het monument van Columbus met de drie schepen waarmee hij vertrok: de Pinta, La Niña en La Santa María en het bekende plaatsje Moguer.

DONDERDAG 7 NOVEMBER 2013 LAS MARISMAS

Boottocht met gids over de marismas (moerassen) van de rivier de Odiel, dat door de Unesco als natuurpark is verklaard met broedplaats van diverse vogelsoorten.

VRIJDAG 8 NOVEMBER 2013 RÍO TINTO

Deze derde dag rijden wij naar het stadje Río Tinto (de rode rivier) waar dankzij de plaatselijke mijnindustrie van meer dan 5000 jaar geleden een surrealistisch landschap is ontstaan. Iberiërs, Feniciërs en Romeinen groeven in de rijke bodem al naar zilver, ijzer en koper en hier werd in 1873 de Engelse Riotinto Mining Company opgericht. We bezoeken de openluchtmijn, het museum, de Victoriaanse wijk en maken een rit in een antieke trein. Overnachting in Aracena.

ZATERDAG 9 NOVEMBER 2013 MIJN 66STE VERJAARDAG IN ARACENA Overnachting in Aracena, gelegen in het gelijknamige natuurpark. We bezoeken zijn magische grotten, La Gruta de las Maravillas, met zijn indrukwekkende en unieke rotsformaties.