HEINEKENBORREL 2013

Aan: Maurits van der Goes CC Drs E.H. Halbertsma Beste Maurits, Hartelijk dank voor jouw uitnodiging voor de komende Heinekenborrel op woensdag 11 december aanstaande in Amsterdam. Ik kan er deze keer helaas niet bij aanwezig zijn omdat ik heb besloten kerst dit jaar samen met de Nederlandse Club Costa del Sol te vieren in El Reino de España. Dat neemt niet weg dat ik volgende week in gedachten bij al onze collega’s en vrienden zal zijn van onze Royal Cavalry. In dit verband heb ik mijn vorige bezoek aan jouw landgoed beschreven in 20120415 Mijn favoriete wandeling. Ik hoop binnenkort weer te kunnen terugkeren. Ik verzoek je hiermee volgende week woensdag aan alle aanwezigen mijn hartelijke groeten over te brengen. En graag opnieuw tot ziens in Het Koninkrijk der Nederlanden.