MAYOR DE CASTILLA

Aan: Ankie Dobbelman Hoi Ankie, Als voormalig lid van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen ben ik gewend om een goed glas wijn te drinken. Of het nu goed voor mij is of niet. Zo heb ik gisteravond een flesje witte wijn koudgemaakt met de naam MAYOR DE CASTILLA en op dit moment geniet ik van een glas rode wijn uit hetzelfde wijnhuis. Het brengt mij automatisch in gedachten terug naar de reis die wij samen in maart naar het Hart van Spanje hebben gemaakt. Volgens afspraak heb ik een kopie van de video-opname van die reis als beschreven in 20131116 Buitengewone Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Sol aan voorzitter Van Riel van de NCCS verstrekt. Ik vind dat het een leuke reportage is geworden. Dat geldt eveneens voor het reisverslag naar Huelva, Riotinto en Aracena. Daar heb jij mij een onvergeetlijke verjaardag bezorgd. Ik zit nu naar de opnames van die reis te kijken. Daar heb ik toevalligerwijs in ons hotel in Huelva ook op mijn kamer op de televisie het interview gefilmd van een interview met mijn oude kameraad José María Aznar. Zoals je wellicht weet heb ik hem in 1996 als Minister-President van Spanje in het zadel geholpen. Zijn echgenote Ana Botella is thans ook burgemeester van Madrid. Het lijkt mij aardig om mijn opnames samen te bekijken onder het genot van een glaasje. Laat mij maar weten wanneer jou dat schikt.