ROB HOOGLAND VAN DE TELEGRAAF

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Thomas Triebels te Arnhem, mijzelf. Liesbeth, Ik herhaal mijn bericht van gisteravond: “Ik breng enige verfijning aan in mijn bericht inzake het WK Voetbal 2014 in Brazilië.  Als mascotte hebben de Brazilianen gekozen voor de op 20090423 Brazilië afgebeelde coati. Nederland is in Groep B ingeloot met Spanje, Chili en Australië. Dat betekent voor het Nederlands elftal dat het wereldkampioenschap op vrijdag 13 juni 2014 begint tegen mijn huidige landgenoten waar het op 11 juli 2010 in Johannesburg is geëindigd als beschreven in 20100712 Een historische ontmoeting – Un encuentro histórico. Dit biedt de arbitrage de mogelijkheid om de fout goed te maken die scheidsrechter Howard Webb toen heeft gemaakt om Nederland op het moment suprême een hoekschop te onthouden waardoor Iniesta aan de andere kant kon scoren. Het wedstrijdschema van Nederland en Spanje ziet er alsvolgt uit: 13/06 21:00
Salvador de la Bahia: Spanje  – Nederland; 14/06 19/06 00:00 
Río de Janeiro: Spanje  – Chili; 18/06 18:00 Porto Alegre: Australië – Nederland; 18:00 
Sao Paulo: Nederland – Chili; België is ingedeeld in Groep H. Hun speelschema is 17/06 18:00 
 Belo Horizonte: België – Algerije; 23/06 00:00 
Río de Janeiro: België  – Rusland; 26/06 22:00 Sao Paulo: Zuid-Korea – België. Stel in het meest positieve geval dat zowel Nederland  als België al hun wedstrijden winnen, dan gaat de wereldbeker op 13 juli 2014 in Río de Janeiro naar de Benelux.

Vanuit deze achtergrond heb ik vandaag naar het programma Buitenhof Buitenhof gekeken. Hierin was ik op de eerste plaats geïnteresseerd in het gesprek met Hans Wijers. In dit verband memoreer ik de correspondentie die ik tot op heden met hem heb gevoerd als vermeld in Brieven aan de Ministers van Economische Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden . Ik stel het op prijs dat hij door de presentatrice is aangeduid als de “Op één na invloedrijkste man van Nederland”. Ik denk dat ik hieraan weinig heb toe te voegen. Alles draait om CONTINUÏTEIT VAN BELEID. Ik heb het genoegen gehad om dit vanmiddag met mijn vrienden uit Driebergen te bespreken.”

Vanuit deze achtergrond ben ik vandaag de dag begonnen met het lezen van het premiumartikel Teloorgang door Rob Hoogland in de Telegraaf na mijn persoonlijke emailadres en bijbehorend wachtwoord te hebben ingegeven waarbij ik gemakshalve heb gekozen voor de familienaam van de mevrouw die om de drie à vier weken mijn appartement een schoonmaakbeurt komt geven (boek 063). Als je eenmaal in dat artikel zit kom je er niet meer uit. Dat is voor mij een reden om eens na te gaan waar Rob Hoogland in mijn dossier is vermeld vanaf 9 december 1994 (dus vandaag precies negentien jaar geleden) tot en met 19991221 Kerstmis 1999 (Vier vermeldingen van Van Riel uit Alkmaar. Zo heet de voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol eveneens en is naar verluidt in Alkmaar Officier van Justitie geweest.) gevolgd door 20000118 Koningin Victoria en 20000120 Postbus 689 tot en met 20120804 Ambassadeur Jonkheer E. Röel, Theo Douma en Buvkingham Palace.

Ik kom nog even terug op 19991221 Kerstmis 1999 (Vier vermeldingen van Van Riel uit Alkmaar. Zo heet de voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol eveneens en is naar verluidt in Alkmaar Officier van Justitie geweest.).

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het hier onze huidige voorzitter van de NCCS betreft als vermeld in 20131116 Buitengewone Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Club Costa del Solen afgebeeld op 20120116 De HMKB en de knipoog van Steven Spielberg beste Maagd: Er is alom waardering voor uw op dienstbaarheid ingestelde natuur. U denkt aan en tracht hen te helpen die het minder getroffen hebben dan u. Misschien kunt u een bemind familielid een bezoek brengen of deze uitnodigen de kerstdagen bij u door te brengen. Schorpioen: Zorg ervoor dat logica en gezond verstand vandaag zwaarder wegen dan de dromerige sfeer die de kosmos veroorzaakt. U kunt geprezen worden voor iets wat u goed hebt gedaan. Bied weerstand aan de verleiding die van bepaalde lekkernijen uitgaat.

Dat is goed. Daarom loop ik ook nog even de documenten na die thans in de belangstelling staan, t.w. 19920527 Wereldtentoonstelling 1992 en 19920601 Aan de andere kant van Sierra Morena. ¡Y AHORA PAGAR!