NO LLORES POR MI ARGENTINA

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels te Arnhem.

Liesbeth, Na verzending van 20131210 Benk Korthals treedt af als voorzitter van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie  gegaan.  In de receptie van de sauna werd ik ontvangen door een nieuweling met de naam Alberto terwijl daar het lied No llores por mi Argentina ten gehore werd gebracht. Ik kreeg sleutel nummer 1 van hem. Maar nadat ik mij had omgekleed voor de saunagang bleek dat zowel de heren- als de damessauna niet in gebruik was. Daarom ben ik nadien naar Benalmádena gewandeld en heb daar op advies van Mieke en Tijmen de Vries uit Driebergen een oplaadbare ‘tarjeta’ gekocht waarmee ik voor 1,05 euro per rit gebruik kan maken van het busvervoer hier in de regio. De kaart heeft nummer 04 5869 7877. Hiermee ben ik om 18:11 naar Torremolinos Centro teruggereisd. Na terugkeer in De Zevende Hemel heb ik naar mijn opname van vandaag van THE BOLD AND THE BEAUTIFUL gekeken inzake het thema ‘hallucinaties’. Die beeldvorming heeft mij door mijn toenmalige huisarts Van Gaal in 1993 en 1994 de mogelijkheid ontnomen om gewoon mijn werk te doen. In de uitzending werd ook een soortgelijke ring getoond die ik hier voor jou bewaar. Dat wilde ik nog even laten weten.