¡Y AHORA PAGAR!

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Thomas Triebels te Arnhem, mijzelf.

Liesbeth, De opmerking ¡Y AHORA PAGAR! in mijn bericht 20131209 Rob Hoogland van De Telegraaf  is niet onvriendelijk bedoeld. Na het noteren van 19920527 Wereldtentoonstelling 1992 en 19920601 Aan de andere kant van Sierra Morena moest ik plotseling denken aan die zigeunerin in Granada die mijn toekomst heeft voorspeld als beschreven in 19920607 Terug in het Alhambra, 19980607 Bingo, 20070619 Prins William donderdag 25 jaar, 20100312 In Memoriam Hans van Mierlo en 20100921 De omslag. Uiteraard denk ik hierbij wel aan de verrekeningen die nog dienen plaats te vinden. Ik heb op de eerste plaats behoefte aan de uitbetaling van mijn vanaf 1991 gemaakte ontwikkelingskosten als vermeld in Financiële Paragraaf. Zo werd mij door Thomas Triebels te Arnhem de vraag voorgelegd of ik ook Jupiler bier ken. Hierop heb ik hem alsvolgt geantwoord: “Even een reactie op jouw vragen. Het eerste glas Jupiler bier heb ik ooit gedronken met mijn toenmalige vriendin Annemarie Buyinck in Brussel. Wat was ik gek op haar! Dat was in Le Roi d’Espagne op de Grote Markt in Brussel. Zij kwam oorspronkelijk uit Groningen en haar familie woonde in Presikhaaf in Arnhem. Haar vader werkte als consul voor de Nederlandse Spoorwegen in Brussel. Annemarie kan ik nooit vergeten nadat wij voor “de laatste keer” afscheid hebben genomen in Bruxelles Central. Zij woonde in Sint Pieters Woluwe en was op het Atheneum Etterbeek op school geweest. Annemarie was mijn eerste grote liefde. Dat was in 1967. Maar kennelijk heb ik toen iets verkeerds geschreven waardoor het is uitgegaan. Ik hield veel van haar. En dat doe ik nog steeds. Zo zijn er nog een paar meer.” Hierop heb ik hem gebeld en hierover uitgebreid van gedachten gewisseld. Vannacht zijn die herinneringen aan mijn bezoeken aan de Avenue des Chantants d’Oiseaux, ofwel Vogelenzanglaan in Brussel weer tot leven gekomen. Le Roi d’Espagne op de Grote Markt in Brussel is verder vermeld in 19971103 Cervantes Enterprises in Brussel, 19990418 Zuidenwind, 19991205 Bruxelles, ofwel het huwelijk van Kroonprins Filip van België en Prinses Mathilde, 20010126 Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2001, 20020121 Ik laat John niet voor joker gebruiken en 20021020 Meer Mensen Mens. Vanuit die achtergrond verzond ik om 21:42 dit bericht aan Ankie Dobbelman: 20131209 Mayor de Castilla.  Ik constateer wel dat ik aardig aan het zondigen ben nadat ik mij had voorgenomen geen alcoholhoudende drank meer te nuttigen. Dit heeft echter te maken met dat gevoel van eenzaamheid en verlatenheid. Als een stip aan de horizon. Thomas begrijpt ook niet waarom je nooit iets van je laat weten al is het maar een kaartje. Ik heb jou ook nooit in de steek gelaten en altijd overal bij betrokken beste Maagd: Onrust kan uw productiviteit beïnvloeden tenzij u een flinke dosis afwisseling aan uw routine toevoegt. Uw ideeën zijn origineel en dat kan u ertoe brengen te experimenteren met alternatieve methodes om uw taken sneller en efficiënter te verrichten. Schorpioen: Uw avontuurlijke en spontane instelling is een garantie voor uw populariteit onder collega’s, maar houd er rekening mee dat zij misschien niet gecharmeerd zijn van extreme strategieën. Gebruik uw vrije tijd door met een hobby te experimenteren. 

Mijn belangrijkste hobby is vanaf 1995 de genealogie gebleven. Daarin spelen de Familiebanden een belangrijke rol. Ook van de familie Halbertsma.