AN ORDINARY LOVE STORY

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels. Liesbeth, Ik heb de film gezien. Vooraf zond ik dit bericht vanaf mijn smartphone aan Thomas Triebels: “Dag Thomas, Ik schrijf je dit bericht vanaf een terras op de Plaza Mayor. Dat is een uitgebreid winkelcentrum tussen Malaga en Torremolinos. In de directe omgeving van de luchthaven. De vliegtuigen komen hier heel laag overvliegen. Het is wel heel bizar als je nagaat dat Prinses Diana alweer bijna twintig jaar geleden hier voor mij aan het werk was en de paparazzi hier letterlijk uit de lift moesten worden geschopt. 19:00 Er komt nu een vliegtuig van Transavia over mijn hoofd. Om 20:00 begint de film. Ik kon kiezen tussen een Spaanstalige en een Engelstalige voorstelling. Ik heb voor de Engelstalige versie gekozen. Emotioneel heb ik het er heel moeilijk mee. Maar ik hoop dat deze confrontatie met een belangrijke fase uit ons leven zal bijdragen aan het verwerkingsproces. Hartelijke groet uit Spanje, John.” Er waren niet veel bezoekers. Een Spaanse mevrouw uit de Axarquía had mijn plaats ingenomen. In de film zag ik al mijn ervaringen uit de periode 1995, 1996 en 1997 gereflecteerd. De probleemstelling was wel helder. Maar dat gedoe met die hartchirurg is de nagedachtenis van mijn in LE PITIÉ SAINT SALPÉTRIÈRE in de stad van LE SACRÉ COEUR overleden Britse Partner volstrekt onwaardig.