DIEPGANG EN VERBONDENHEID

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels. Liesbeth, Na verzending van mijn bericht 20131214 An ordinary Love Story ben ik naar bed gegaan en in een diepe slaap verzonken geraakt. In mijn droom kwam jij weer bij mij in beeld. Zoals je in de jaren 1989, 1990 en 1991 in Hoofddorp regelmatig over mijn schouders kwam meekijken om te zien waarmee ik bezig was. “Wat ga je doen vanavond?” was jouw vraag. Mijn antwoord: “Wil je iets leuks doen?” “Ja” zei je. “Zullen we dan samen een chineesje pakken?” vroeg ik je. En toen werd ik wakker.  Ik ben gisteravond die film gaan zien om mijzelf te confronteren met een stuk persoonlijke geschiedenis. Het hoort bij het verwerkingsproces en ik hoop dat ik het boek ‘Diana’ nu definitief kan afsluiten. Uit Nijmegen ontving ik een overzicht van de selectieprocedure voor de directiefunctie waarvoor ik heb gesolliciteerd. Die neemt een maand in beslag gedurende januari 2014. Vanmorgen heb ik mijn mobiele telefoon van van KPN weer geactiveerd. Hiertoe geïnspireerd door een brief van Friederiek Hoek, Hoofd Prijzen van de VriendenLoterij.

Ik citeer: Gefeliciteerd met uw prijs! Amsterdam, 12 november 2013 (ref. Hollywood Auditions) Beste meneer Van der Heijden, U bent de gelukkige winnaar van het Spel naar Keuze; één van de mooie prijzen uit de trekking van oktober. Kies uw favoriete Spel naar Keuze Met onderstaande persoonlijke code kunt u een keuze maken op de website ‘spel naar keuze’. Daar vindt u uitgebreide informatie over de verschillende spellen. Kijk op bijgevoegde flyer hoe u snel en gemakkelijk uw favoriete Spel naar Keuze thuisgestuurd krijgt. Uw persoonlijke code is: ***** Let op: de code is geldig tot en met 28 februari 2014. Hulp nodig? Heeft u geen internet of kunt u hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag, elke werkdag van 9.00 tot 19.00 uur. Veel plezier met uw prijs! Mede namens de goede doelen, bedankt voor het meespelen in de VriendenLoterij. Met vriendelijke groet, getekend Friederiek Hoek, Hoofd Prijzen van de VriendenLoterij.”

Bij het zien van deze familienaam denk ik ogenblikkelijk terug aan mijn bouwkundeleraar Ir. Hoek uit de periode 1965/1966 in Arnhem en constateer thans in mijn periode 1981-1987 bijzondere aandacht voor Plattenberg 2 te Maarn, Meyburg & Co, Ben Flore te Goes, Hotel Kerckebos en Mieke de Bruin. Ik heb gisteren geprobeerd een keuze te maken, maar mijn Spaanse postcode werd niet geaccepteerd. Ook kon men mij niet bereiken op mijn mobiele nummer van KPN. Daarom heb ik mijn Nederlandse mobiel nu geactiveerd en ben ik weer bereikbaar en ik hoop bovendien dat ik mij vóór 28 februari 2014 weer kan vestigen in Het Koninkrijk der Nederlanden, zodat wij ook weer samen Het Spel kunnen spelen beste Maagd: Het is belangrijk af en toe iets totaal anders te doen, dus laat u niet van een nieuw soort avontuur weerhouden. Alles wijst erop dat u binnenkort een weekendtrip of langere reis gaat ondernemen. Scorpioen: Wees bereid voor uw belangen op te komen als de concurrentie alle zeilen bijzet. Blijf rustig als u op romantisch gebied met toenemende uitdagingen te maken krijgt. Het probleem lijkt de hoeveelheid tijd die u aan uw werk besteedt. Dat is goed gezien. Daarom houd ik het maar kort vandaag en maak ik alleen nog maar verbinding met Pim Kaper.