RECHT EN VERZOENING

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels.  Liesbeth, Terwijl op de Nederlandse televisie de uitvaart van Nelson Mandela wordt uitgezonden en Frank de Grave te zien is in Buitenhof loop ik de documenten op mijn website nog eens na die thans in de belangstelling staan. VERZOENING is hierbij het sleutelwoord. Op dat punt voel ik mij wel enigszins met Mandela verwant. In feite heb ik nu ook al 21 jaar gevangenschap achter de rug om mijn idealen te realiseren vanaf 1992. Dit vinden wij gereflecteerd in mijn overzicht vanaf 19921005 Toekomstplannen van Cervantes tot en met 20120930 Open dag Huis De Voorst. Ik hoop gauw weer eens een uitnodiging te ontvangen van mijn collega’s van De Baak. De voetbalwedstrijd Vitesse Arnhem tegen NAC Breda (3-1) heb ik vanmiddag gevolgd in café De Brabander. Alles verloopt nu volgens planning. De Telegraaf meldt Vreugde en verdriet bij Mandela eerbetoon: “Ovatie voor Prinses Beatrix”.