GEDULD EN TOLERANTIE

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels. Liesbeth, In het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux gaat de aandacht vandaag uit naar Marktcommunicatie en Public Relations, in het Business Plan Instituto Cervantes England and Wales naar Customers Analysis en Market Communication and Public Relations en in het Plan de Empresa Cervantes Holding Limited naar Comunicación de Mercado y Relaciones Públicas beste Maagd: U kunt indruk maken op uw baas en het werk dat u verricht biedt u een voorsprong als het gaat om promotie of salaris. Als u naar iets anders uitkijkt zal het een mooie uitdaging zijn om op een volstrekt nieuw gebied te kunnen excelleren. Schorpioen: Laat u leiden door geduld en tolerantie als u te maken hebt met mensen van wie u afhankelijk bent en bestrijd al te intense gevoelens. Zakenlieden kunnen voordeel behalen met financiële speculaties als daaraan gezond verstand vooraf is gegaan. Prima. Verwerking van gegevens heeft altijd tijd nodig. Op dit moment wordt het balkon van mijn appartement opnieuw geschilderd. Ik wens je veel succes met de verdere werkzaamheden. Vanzelfsprekend wordt 28 december weer een belangrijke deadline.