DE VIERDE RONDE (VERVOLG)

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Thomas Triebels.  

Liesbeth, Na verzending van 20131222 De vierde ronde ben ik met de bus van 11:41 naar Spa Príncipe in Benalmádena Costa gereden. In de kleedruimte werd muziek van Enya ten gehore gebracht. Hierdoor overviel mij een gevoel van groot verdriet terugdenkend aan mijn bezoeken aan Alba de Tormes als beschreven in 19920509 Alba de Tormes en 20040804 Bar Galatea en Alba de Tormes. Tot 14:00 heb ik in de ‘spa’ vertoefd en ben met de bus van 14:17 naar La Carihuela gereden om naar het voetballen te kijken. In de Caribbean Beach Club had ik een ontmoeting met Ruud uit Doesburg – van Sonja van bar ‘Paparazzi’ v/h Jivin’ Jacks – die thans woonachtig is in in Benalmádena en bevriend met Ron van Raad van Wellecom in Ellecom.