AANDACHTSGEBIEDEN VAN VRIJDAG 27 DECEMBER 2013 IN DE DAGELIJKSE BERICHTGEVING

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels. Liesbeth, Afgelopen vrijdagavond 27 december 2013 heb ik nog het volgende opgetekend, maar, voor zover ik dat nu kan overzien, niet gecommuniceerd. Daarom doe ik dit alsnog en herhaal mijn horoscoop van vrijdag: ‘Ontspan na de hectische afgelopen dagen. Sommigen van u kunnen zich schuldig voelen of een gevoel van anticlimax voelen als ze weer aan het werk moeten. Tegen de tijd dat u daar aankomt zal uw drive en motivatie weer zijn teruggekeerd’. Ik heb dit advies opgevolgd. Na een vreugdevol gesprek met mijn zoon en schoondochter in Hong Kong heb ik hen de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander op toegestuurd en na verzending van 20131227 The day before the deadline ben ik voor DE ACHTSTE RONDE naar de ‘spa’ naast  Diana’s Real Estates gewandeld. Hoewel het niet in het maandabonnement is inbegrepen kreeg ik deze keer een Oranje badjas in bruikleen. Het was er rustig. Aan het eind van mijn bezoek was er slechts één andere gast. Een Spanjaard. Ik kon dus goed tot rust komen onder de rustgevende tonen van Peace and Tranquility en ben vervolgens met de bus van 19:06 naar De Zevende Hemel teruggekeerd. Om mijn dossier compleet te maken heb ik ook nog de documenten geïnventariseerd die vrijdagavond de aandacht hadden en er een overzicht van gemaakt als computerinput.