MET HET OOG OP BELGIË EN LUXEMBURG

Aan: Drs E.H. Halbertsma CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, Thomas Triebels. Liesbeth, Tijdens de kerstlunch op Tweede Kerstdag had ik Nederlandstalige Belgische gesprekspartners. Een neef en nicht uit Aartselaar. In dit verband constateer ik vandaag enige belangstelling voor België en Luxemburg. Na verzending van 20131230 Aandachtsgebieden van vrijdag 27 december 2013 in de dagelijkse berichtgeving constateer ik op mijn website thans aandacht voor Cervantesonline, 19960414 Uw brief d.d. 12 april 1996 aan het Bestuur van de Vereniging Spaans op School en 19960414 Notulen Bestuursvergadering ter attentie van Voorzitter Mevrouw P.M.J. Manders van Het Bestuur van de Vereniging Spaans op School. Vanuit deze achtergrond heb ik een overzicht samengesteld van de documenten na die vandaag in de schijnwerpers staan beginnend met 19941121 De Geschiedenis van De Baak is De Geschiedenis van een Filosofie en eindigend met 20120915 ‘De Baak’ in Torremolinos beste Maagd: De kosmos zorgt voor verwarring voor degenen die aan het werk zijn en aan een nieuwe week beginnen. Iets afwijkends of ongebruikelijks zal uw aandacht trekken. Gebruik uw gezonde verstand als het om geld gaat. Pas op voor verlies en maak geen schulden. Schorpioen: Hoewel u een moeizame dag staat te wachten bent u opgewassen tegen de intensiteit van de kosmos. U loopt toenemend risico op machtsspelletjes en ruzie. U kunt spijt hebben van een impulsieve keus. Geen goed moment om een project af te maken. Dat is goed. De final check van 2013 doe ik morgen.