LETTERS TO DIANA, PRINCESS OF WALES 078 VERSTREKT AAN DE VOORZITTER VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs. Marc van Hoorn, De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, De Voorzitter van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, De Voorzitter van de Vereniging van Leraren in Levende Talen, De Directie van Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen, De Voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol, Ankie Dobbelman.

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 19990107 Verhuizing, 19990412 Leun op mij….,  20060628 Rico, 20110331 Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanisten, 20050613 Harpmuziek, Certificering, Wereld Natuur Fonds en Mr.Drs. Marc van Hoorn.

DE TWINTIGSTE RONDE heb ik gisteren van 12:00 tot 13:00 afgewerkt in Spa Príncipe in Benalmádena Costa. Het was er druk deze keer. Veel stelletjes. Om 14:30 ben ik in gezelschap van Mr.Drs. Marc van Hoorn en een bus vol leden onder aanvoering Gerda Maartense van De Nederlandse Club Costa del SoL – die naar haar zeggen afgelopen vrijdag uit de United States of America was teruggekeerd – naar het restaurant Los Pinos del Coto gereden voor de nieuwjaarsreceptie. Een prachtige lokatie met een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. De thuisblijvers hebben ongelijk gekregen. De bijeenkomst, die tot 18:00 onder het genot van lekkere hapjes en drankjes heeft geduurd, was uitstekend georganiseerd. Hulde aan het bestuur van de NCCS. Gewoontegetrouw hadden wij een mooie strategische plaats gevonden aan tafel in gezelschap van een echtpaar uit Tilburg. Nadat voorzitter Van Riel had laten weten dat De Honorair Consul van Het Koninkrijk der Nederlanden in Torremolinos wegens persoonlijke omstandigheden was verhinderd kregen wij gezelschap van de heer Theo en mevrouw Annemiek Sonneman uit Geldrop. De heer Sonneman liet mij weten dat hij in Eindhoven en Barcelona op directieniveau  werkzaam is geweest voor Philips Electronics N.V. Hij liet mij weten dat hij een grote liefhebber is van de wijk Salamanca in Madrid waar ik in 1992 nog heb gedineerd met Julio Sampedro. In dit verband heb ik Ankie Dobbelman de DVD verstrekt met mijn opnamen van onze reis naar Huelva, Riotinto en Aracena. Ook Maya Hugenholtz was aanwezig en aan het eind van de middag kreeg ik nog gezelschap van de heer Adriaan van Toor die mij uitgebreid verslag heeft gedaan van zijn autoritten door de Verenigde Staten van Noord-Amerika. Bij het afscheidnemen heb ik mijn Letters to Diana Princess of Wales 078 ten behoeve van het bestuur cadeau gedaan aan De Voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol en kreeg ik na het verlaten van het restaurant onder het motto “stap maar in en laat de rest maar lopen” een lift aangeboden door twee lieftallige Nederlandse dames die ik helaas heb moeten afslaan. Met de bus zijn wij vervolgens naar Torremolinos teruggekeerd alwaar wij ten huize van de heer Van Hoorn nog gezellig hebben nagepraat. De heer Van Hoorn heeft mij bij die gelegenheid zelfs een fles wijn met de naam La Mancha cadeau gedaan beste Maagd: Maak af waarmee u bezig was en bereid u voor op een nieuwe klus. Denk eens na over manieren om uw taak of bedrijf uit te breiden. Laat alles wat zich de laatste tijd heeft afgespeeld nog eens de revue passeren. Schorpioen: Relaties zullen vandaag een rol spelen alsook uw sociale bewustzijn. Een geschikte dag om achter de schermen te blijven en samen te werken. Maak u niet druk als er vandaag van uw goede voornemens weinig terecht komt. Dat klopt. Want die fles La Mancha heeft er ook aan moeten geloven.