HOLANDALÚS

Liesbeth, Na verzending van 20140125 Tip van de dag van Mathijs Bouman bij Alex Spanje en Portugal in Marbella: Investeer in een Start Up  heb ik in een fruitwinkeltje in La Carihuela fruit gekocht. De winkelier sprak mij in het Engels aan, waarop ik hem zei “Yo soy Andalús. Ya llevo quince años aquí”. Hierop antwoordde hij met de woorden “Usted es Holandalús”. Dat vond ik wel een goede vondst van hem. Ik ben daarna weer naar het strandpaviljoen Maracas gegaan in Benalmádena Costa om daar te genieten van de Zonsondergang. Daarna ben ik wederom naar voor Spa Príncipe gegaan. Conform het gestelde in 20140123 Niemand lapt het aan zijn laars deze keer is Alex paars communiceer ik deze ervaring uitsluitend aan jou. In de relaxruimte kreeg ik  namelijk gezelschap van twee heren uit Madrid waarvan één van hen een badjas droeg in de huiskleur van het Institute of English Studies. Ik heb hen daarbij in kennis gesteld van de ontwikkelingen van de Stichting Cervantes Benelux sinds de verzending van mijn brief 19960731 Invitación a Su Alteza Real Don Felipe de Borbón y Grecia Príncipe de Asturias . Ik heb hen daarbij ook laten weten dat ik mij bereid heb verklaard mijn voorzittersschap van de Stichting Cervantes Benelux over te dragen aan onze Koningin Máxima.

Bij thuiskomst heb ik vastgesteld dat mijn bericht 20140125 Tip van de dag van Mathijs Bouman bij Alex Spanje en Portugal in Marbella: Investeer in een Start Up niet is doorgegeven aan de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux. Hieruit maaik ik op dat terzake al de juiste stappen zijn ondernomen.  In dit verband  ontving ik van youtube onder meer de berichten “We denken dat je misschien geïnteresseerd bent in Willem-Alexander en Máxima 17-04-2013 Interview met het nieuwe Koningspaar en Official Photos of Royal Weddings en stel ik vast dat wij nu aan de beurt zijn als je wilt.