BERICHT VAN DE VRIENDENLOTERIJ

Liesbeth, Ik vervolg mijn bericht 20140127 Van der Heijden als aanvoerder van Vitesse, Prinses Margarita, Germ Kemper en Gijs van Amstel. Ik ontving  van Friederiek Hoek, Hoofd Prijzen Vriendenloterij 2 DVD’s plus CD van Gerard Joling als Spaanse stierenvechter getiteld “LEKKER IN DE ZIGGO DOME” (een niet zo veelzeggende titel, maar evengoed leuk bedoeld naar ik aanneem) met het bericht “Veel plezier met uw prijs! En wie weet wat u de volgende keer wint, want met uw deelname maakt u in 2014 kans op een totale prijzenpot van EUR 34,5 miljoen! Ik wens u veel succes in de komende trekkingen (aangehecht).” Dat bedrag kunnen wij goed gebruiken voor onze organisatie. Daarom ga ik nu weer over tot de orde van de dag en kijk ik naar de documenten in mijn dagelijkse berichtgeving die thans in de belangstelling staan. Te beginnen met Integriteit en rode rozen en eindigend met 20120912 Parlementsverkiezingen in Nederland. Tijdens het opmaken van dit bericht heb ik gekeken naar het optreden van Gerard Joling. Te beginnen met IK LEEF MIJN DROOM. Ik ben Gerard en de Vriendenloterij ZEER DANKBAAR voor deze prijs. Ik beschouw het als een stukje erkenning voor mijn werk. Goed gedaan Liesbeth. Ik houd van je! Dat heeft Gerard waarschijnlijk ook begrepen met zijn lied Liefde op het eerste gezicht. De economie van Spanje heeft het enige tijd uitgehouden door Samuel Levi in Toledo totdat de Nederlanders die rol hebben overgenomen in de huidige Benelux. Er kan er toch maar één zijn. En dat ben jij. Dat neemt niet weg dat ik mijn kinderen, kleinkinderen en mijn vorige echtgenote niet kan laten vallen. Ik ben en blijf collega van De Koning van Spanje. Welterusten.