TORREMOLINOS PUERTAS ABIERTAS

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC Mr.Drs Marc van Hoorn Liesbeth, Gisteravond heb ik een kwartier durend interview laten afnemen in het programma Puertas Abiertas (open deuren) van Torremolinos Televisión. Het is een zeer openhartig gesprek geworden waarin ik jouw naam en De Baak ook verschillende keren heb genoemd. Het programma werd gepresenteerd door Roxanna Panero. Ik heb het vanmorgen nog met veel voldoening bekeken. Een van de laatste vragen van Roxanna was waar het boek kan worden gekocht. Aangezien De Baak op de achterzijde van het boek is vermeld verzoek ik jullie mee te werken aan de verkoop van het boek hier in de regio. Ik heb in de uitzending laten weten dat er in de Alameda in Malaga een boekwinkel is die Engelstalige boeken verkoopt. Maar er zijn uiteraard ook meer mogelijke distributiecentra zoals El Corte Inglés. Roxanna heeft mij laten weten ook Bob Burger van het Malaca Instituto terzake uit te nodigen voor een gesprek. Zo kunnen we de bal verder aan het rollen brengen om onze organisatie verder vorm te geven. Opmerkelijk is dat het programma werd opgenomen tijdens de zesde State of The Union van President Obama van de Verenigde Staten van Noord-Amerika. De Telegraaf meldt terzake “* Wizard of Oz gevierd tijdens Oscars wo 29 jan 2014, 06:41 Obama kreeg tachtig keer applaus  WASHINGTON – De zesde State of The Union in Washington van de Amerikaanse president Barack Obama is dinsdag tachtig keer onderbroken voor applaus. De helft van die onderbrekingen ging gepaard met een staande ovatie. Sinds 2010, toen Obama 102 keer werd onderbroken door geklap, scoorde de president niet meer zo hoog, zo becijferde ABC News. Volgens ABC waren de Democraten 42 keer alleen verantwoordelijk voor de applausonderbrekingen, 36 keer kon Obama ook rekenen op steun van de Republikeinen en tweemaal was de verdeling niet geheel duidelijk. Daarnaast namen de Democraten 21 van de 40 staande ovaties voor hun rekening, 19 ervan konden op bijval rekenen van de Republikeinen. De onderbrekingen namen in totaal 15 minuten en 36 seconden in beslag.”

Mijn gesprek met Roxanna werd in de uitzending vooraf gegaan door een medewerker aan het televisieprogramma Gran Hermano van Endemol. Ik heb de indruk dat je de regie nog stevig in handen hebt beste Maagd: Begeef u op onontdekt gebied en onderzoek wat verborgen is gehouden of achter de schermen heeft plaats gevonden. Graaf diep als u een geheim op het spoor bent. Kennis is essentieel voor succes. Overweeg een website te starten of artikel te schrijven.

Dat is een goed advies. Mijn informatie staat jou daartoe tot jouw beschikking. Schorpioen: Maak een opsomming van hoe de zaken in uw leven verlopen; kijk naar de toekomst en bepaal welk doel u wilt bereiken. U bent sterk genoeg voor de uitdagingen die voor u liggen. Doe een schenking aan een zaak die de moeite waard is.

Gisteravond heb ik nummer 079 van mijn  Letters to Diana, Princess of Wales tijdens de uitzending aan Roxanna Panero cadeau gedaan ten behoeve van Torremolinos Televisión alsmede een CD met mijn interview voor Radio Nederland Wereldomroep in 1989 getiteld Experiencias Holandesas als vermeld in 23 de julio de 1996 Experiencias Holandesas destinado al Presidente de Gobierno del Reino de España, 23 de julio de 1996 Experiencias Holandesas dirigidas al Malaca Instituto en 25 juli 1996 Experiencia Holandesas ter attentie van Minister-Preesident Wim Kok van Het Koninkrijk der Nederlanden. Een opsomming van hoe de zaken in mijn leven verlopen deze maand heb ik aan dit bericht toegevoegd beginnend met Woensdag 1 januari 2014 14:00 Soestdijk, een nieuw begin tot en met Dinsdag 28 Januari 2014 Joost de Wit Directeur van Vitesde vanaf 16 mei 16 mei 2013 (Vervolg).

Het doel dat ik wil bereiken heb ik je al laten weten. Het staat beschreven in 22 augustus 1998 Villa Felderhof ter attentie van de Heer Rik Felderhof en 16 maart 2000 Van der Heyden/Halbertsma ter attentie van Mr Gijsbrecht van Amstel.

12.20 ik werd zojuist gebeld door Javier van Spa Príncipe met de mededeling dat de problemen met de sauna zijn opgelost. Vanuit deze achtergrond ga ik nu weer over tot de orde van de dag en kijk ik naar mijn documenten die thans in de belangstelling staan vanaf Berichtgeving aan mijn collega Drs E.H. Halbertsma en overige Correspondentie en schriftelijke berichtgeving sinds de oprichting van het Instituto Cervantes Benelux in chronologische volgorde tot en met Dagboeken 2001 tot en met 2012: 10 december 2002 Onze Paraplu.