49STE AEPE-CONGRES IN ÁVILA EN DE BRABANDER – VERMELD IN ZATERDAG 15 OKTOBER 2011 MONTESINOS – TOEGEVOEGD AAN DE CERVANTESKRING

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Pim Kaper, Wim Mazzola, Emilie van Karnebeek, Yoyo Olivier van der Kooi en Naar het beoogde doel. Ik vervolg mijn bericht 20140201 Heritage of Wales en Earls Court in Londen aan De voormalige Stratutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC  Mr.Drs. Marc van Hoorn. Ik ontving bericht dat het 49ste internationale congres van de Asociación Europea de Profesores de Español dit jaar van 20 tot en met 25 juli wordt gehouden in Ávila. Als oorspronkelijk beschreven in  20130321 Bezoek aan Ávila en Salamanca was Ávila vermeld in een overzicht van mijn documenten Cervantes Telecom (1), Cervantes Telecom (2) en in chronologische volgorde vanaf 19920509 Alba de Tormes tot en met 20120612 Onze vijfde handelspartner en 20120914 Bankzaken.

Na mijn dagelijkse saunagang in Spa Príncipe ben ik naar Café De Brabander gegaan. Ik heb daar het begin en het einde van de voetbalwedstrijd NEC Nijmegen – Go Ahead Eagles Deventer (1-1) gezien, het wereldkampioenschap veldrijden in Hoogerheide in West-Brabant met een groep supporters uit Het Koninkrijk België. Hierna eveneens gekeken naar RKC Waalwijk – PSV Eindhoven (2-0). Ik had er een prettig onderhoud met een supporter van PSV onder het motto DE AANHOUDER WINT.

Het nieuws van vandaag in De Telegraaf: “Rutte ontmoet Poetin vrijdag in Sotsji DEN HAAG – Premier Mark Rutte zal vrijdag op de openingsdag van de Olympische Winterspelen in Sotsji een ontmoeting hebben met de Russische president Vladimir Poetin. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandag gemeld.  Behalve Rutte gaan ook minister Edith Schippers (Sport) en koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar Sotsji.“ Wat twaalf jaar geleden is gezaaid begint dus eindelijk haar vruchten af te werpen beste Maagd: Het is vandaag van belang om rekening te houden met de mening van anderen. Daaraan voorbij gaan is vragen om moeilijkheden. Mensen negeren kan u in een moeilijk parket brengen en zal zeker niet bijdragen aan uw populariteit.  Die populariteit is niet belangrijk, maar First things first. Schorpioen: Goede ideeën zijn mooi, maar er geld mee verdienen is iets anders. Lid zijn van een team kan een uitdaging zijn die u nog eens aan het denken zal zetten over de rol die u speelt. Onbetrouwbare lieden kunnen uw ideeën stelen of misbruiken.

Dat is al vaker gebeurt. Maar ik hecht nog steeds aan hetgeen ik heb gesteld in mijn brief 20110723 Managementteam. Tenslotte dien ik nog te melden dat ik vorige week rond 7:30 uur, terwijl ik nog in slaap verzonken was, op mijn mobiele telefoon van KPN ben gebeld door een luitenant van het Nederlandse leger uit Schaarsbergen als vermeld in 20000328 Retour Nijmegen-Wassenaar II, 20010520 Veertien witte rozen en 20050124 Monnikenwerk.

P.S. Als je nog met mij wilt trouwen moet je Snel zijn. Kelly van De Brabander heeft dezelfde oogopslag als jij. Zij komt uit Dordrecht. De verloofde van Dodi Fayed heette eveneens Kelly (Fisher).