IN MEMORIAM DRS TJITSE BREUKER TE GRONINGEN

Aan: De voormalige Stratutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak

Liesbeth, 19:30 Ik heb vanavond van zijn tweelingbroer in Stiens in Friesland vernomen dat Drs T. Breuker te Groningen op 18 januari 2014 is overleden. Hij heeft veel voor mij betekend sinds ik van jou afscheid heb moeten nemen in Noordwijk. Hij heeft mijn gedachten aan jou altijd levend kunnen houden. En dat geldt ook voor zijn tweelingbroer Jelle. Uiteindelijk ben jij, samen met mijn kinderen en kleinkinderen, de belangrijkste – naar ik hoop – nog levende persoon in mijn leven. Dat is met name gesimboliseerd middels de foto die hij van mij heeft gemaakt bij het standbeeld van dokter Eeltje Halbertsma in Grouw – zoals te zien op 19960626 Ontmoetingen in Het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden – waarop in een later stadium de beeltenis van onze Diana, Princess of Wales als een engel is verschenen. Ik ben niet altijd even vriendelijk voor hem geweest zoals wij kunnen zien in 19961024 Tarief. Dat neemt niet weg dat ik altijd met zijn probleem begaan ben gebleven. Dat blijft altijd een gevecht tussen La razón y el corazón als bezongen door Roberto Carlos en Rocío Durcal in 1992.