ENKELE ANDERE AANDACHTSVELDEN

Welaan. Ik denk dat dit de brug is tussen jouw en mijn belevingswereld. Van Leontine Freeve ontving ik een reactie op 20130729 Verslag 48ste Internationale Congres van de Asociación Europea de Profesores de Espanol in Jaca Van Trafford Publishing ontving ik dit bericht: “Van Jeremy Scott Datum: 14 februari 2014 09:05 Onderwerp: Author Article. Hello John, My name is Jeremy and I work in the marketing department for Trafford Publishing. The reason for my email is to see if you would like to contribute to the Trafford blog (Trafford Publishing Author’s Corner): http://blog.trafford.com/ The Trafford Blog gives you the free chance to showcase yourself and your work to the entire Trafford author community and other visitors to the site. A good topic for an article might be what inspired you to write Letters to Diana, Princess of Wales. In saying this you can write about whatever you would like, be it your writing journey, your marketing efforts, future books you plan to write, book events, awards etc… If you do decide to contribute, there is no word limit. All you need to do is write your article and e-mail it to me. I will then format it into a blog post or create a series of blogs, if your article is best presented in this format. The article will be sent for your review and approval before I schedule it to go live. Once it is published, I’ll send you the article’s link, so you can promote it to your family, friends, and potential readers. If you would like, you could include an image of yourself to complement the article, otherwise I would use your book cover. If there are any links that you would like me to include, please don’t hesitate to incorporate these. Thank you for your time and consideration. Kind regards, Jeremy Scott Marketing Department Trafford Publishing 1663 Liberty Drive
Bloomington, IN 47403 P:  877.775.7551”

Mijn reactie: ”13:28 Thank you Jeremy for this message. I don’t think it would be worthwhile for me to participate in this blog. I have had only one reason for publishing my Letters to Diana. That was showing the legal truth about our relationship. The whole world has seen what happened to Her during the last six weeks of Her life and I am still suffering from that situation. Sincerely, John van der Heyden”.

Vanuit deze achtergrond bezien is dit het belangrijkste nieuws van vandaag: “Els Borst in Domkerk herdacht Utrecht – In de Domkerk in Utrecht  is zaterdag een herdenkingsbijeenkomst voor voormalig vicepremier en oud-minister van staat Els Borst begonnen. De 81-jarige ex-lijsttrekker van D66 werd maandag dood in de garage van haar woning in Bilthoven gevonden en is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Rond de kansel in de kerk liggen bloemen en ook kransen van prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, de Staten-Generaal en het ministerie van Volksgezondheid. Ook staat er een groot portret van Borst, die minister van Volksgezondheid was in de twee paarse kabinetten-Kok (19942002). Premier Mark Rutte, minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid, Welzijn en Sport), minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en onder anderen de oud-premiers Wim Kok en Ruud Lubbers wonen de herdenking bij. Tijdens de bijeenkomst speelt het Matangi Quartet muziek van Johann Sebastian Bach (onder meer ‘Erbarm dich mein, o Herr Gott’), Felix Mendelssohn Bartholdy, Joseph Haydn en Antonín Dvozják. Analytisch en consciëntieus Els Borst bleef zichzelf: een analytische en consciëntieuze dokter. Ze had een geweldig gevoel voor humor en ook zelfspot. Dat zei Roger van Boxtel, voorzitter van de D66-fractie in de Eerste Kamer, zaterdag in een toespraak tijdens de herdenking van staat Borst in de Domkerk in Utrecht. Volgens Van Boxtel streed de oud-minister van Volksgezondheid voor een waardig levenseinde. Zorg als rode draad Haar dochter Andra zei dat zorg voor anderen de rode draad in het leven van haar moeder was. „We hadden een werkende moeder toen dat nog niet vanzelfsprekend was: als kinderen waren wij daar trots op”, zei ze. Volgens de dochter was de loopbaan van Borst geen vooropgesteld plan: ze werd gevraagd. ‘Onverdraaglijk’ Oud-premier Wim Kok zei dat we zitten met de waarom-vraag. „Waarom Els Borst, die zachtmoedige vrouw. Nederland leeft intens mee.” Door de tranen heen is er diepe erkentelijkheid voor wat ze heeft betekend. „Ze was geen breker, maar een bouwer.” Kok noemde het ‘onverdraaglijk’ dat er op deze wijze een einde aan haar leven is gekomen. Dat mag ons echter niet het zicht ontnemen op de gouden uren. „Ze laat veel waardevols achter waarop we verder kunnen bouwen”, zei Wim Kok. Aan het einde van de herdenking wordt het gedicht Portret II van Rutger Kopland voorgedragen. „Nu het daar ligt, zo in zichzelf gekeerd, zo zichtbaar, ik weet wel, je bent dat niet meer maar wat moet ik, het ligt daar en ik heb het lief.” Na de bijeenkomst wordt Els Borst in besloten kring begraven.” Na Diana, Princess of Wales, Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David van Oranje-Nassau, Hans van Mierlo en Hans Dijkstal zijn wij nu ook Els Borst kwijtgeraakt. Dat is een hard gelag. Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar 20001127 Question 28 De proef op de som. Dat betekent dus dat ik zal trachten om dagelijks te klikken op de documenten die in de belangstelling staan, maar uitsluitend die documenten zal doorcommuniceren die extra aandacht verdienen. Dan kan jij je verder bezighouden met de ‘Nitty grittty details’ beste Maagd: Werk kan dit weekend een grote rol spelen. Artistieke inspiratie zal ideeën opleveren die hoge ogen zullen gooien op uw terrein. Laat u niet van uw stuk brengen door de mening van een partner. Schorpioen: U hebt een goede intuïtie maar u durft er niet altijd op te vertrouwen. Luister echter goed als het om uw gezin gaat. Trots kan een liefdesrelatie beschadigen; ga een intiem gesprek niet uit de weg. Mijn hart ligt nog steeds bij jou zoals je kunt zien op aangehechte foto. Maar ik ben ook trots op mijn kinderen. Via Skype heb ik met mijn beide zoons Mark en Ramon gesproken in Hong Kong. Ik vind het een hele eer dat mijn oudste zoon door zijn werkgever Capgemini naar de andere kant van de wereld is gezonden om daar te werken aan Teambuilding. Alleen met positief ingestelde mensen kunnen wij VOORUIT.