TONY COTTRELL EN PETER OTTENHOFF

Liesbeth, Vandaag gaat de aandacht op mijn website uit naar Tony Cottrell en Ottenhoff. Daarom memoreer ik mijn documenten uit mijn correspondentie waarin Tony Cottrel en Ottenhoff zijn vermeld. Tony Cottrell treffen wij aan in mijn overzicht vanaf 19970127 Account Number 66834465 tot en met 20090811 erzoek om rapportage aan Mr Gijdbrecht van Amstel en Ottenhoff is vermeld in mijn overzicht vanaf  19910830 Brief 6 aan Liesbeth Halbertsma tot en met20101123 Vitesse en het beleidsplan Cervantes. Jij bent nog steeds mijn Number One ‘Poppetje’ en ik begrijp niet dat dat kan worden verboden door een advocaat. Er zijn zo veel vrouwen in mijn leven. Jorien ter Mors uit Enschede heeft mij bijvoorbeeld gisteren weer geënthousiasmeerd. Maar uiteindelijk heb ik in 1992 al voor jou gekozen en ik ben geen jojo lieve Maagd: Succes is gegarandeerd als u zich enthousiast op een project stort. Ieder constructief plan zal profiteren van externe financiering en objectief advies. Een aanvraag voor een lening zal worden gehonoreerd, ook al moet u er een tijdje op wachten. Ik houd niet van leningen. Uitsluitend van INVESTERINGEN! Schorpioen: Hard werken wordt beloond met inspiratie en een pluim op uw hoed. En zijn zoon heet Jantje! U zult indruk maken op de baas als u uw kennis van zaken in de strijd gooit en laat zien waartoe u in staat bent. Geen moment om u er makkelijk van af te maken of op uw lauweren te rusten.. Ben jij dat? De baas? Ik gun het je van harte. Maar niet in je eentje. Gisteravond had ik terzake een gesprek met Annelies uit Voorschoten over De Eikenhorst in Wassenaar. Die komt binnenkort leeg voor ons en Mark is alweer terug uit Hong Kong. Met goede berichten.