MR.DRS. MARC VAN HOORN IN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

Liesbeth, Mr.Drs. Marc van Hoorn bevindt zich thans inHet Koninkrijk der Nederlanden. Ik heb hem woensdagmiddag uitgelegd dat ik de facto met jou in contact ben gekomen door bemiddeling van mijn districtleidster Drs Helen Porcelijn in Amstelveen. Zij was docente Frans en voor zover ik mij kan herinneren ook werkzaam voor het advocatenkantoor CMS Derks Star Busman.

Dit vastgesteld hebbende heb ik geconstateerd dat de uitnodiging van ALEX VERMOGENSBEHEER geen bijeenkomst betreft op 10 maart 2014 om 20:00 maar een zogenaamd webinar getiteld Zo belegt Alex Vermogensbeheer dat ik via de computer thuis kan volgen. Ik heb hierop inmiddels ingelogd beste Maagd: Een goed weekend om nieuwe mensen te ontmoeten, zeker als u nog alleen bent. Bent u verliefd dan zult u de relatie willen consolideren en daar een leuk feest van willen maken. Verras kennissen met een originele actie; u kunt bereiken wat u wilt. Schorpioen: Luister op romantisch gebied liever naar uw hart dan uw hoofd en sta open voor een even creatieve geest als u zelf bent. Alles wat u nu zegt of schrijft zal prachtig klinken en is rijp voor publicatie. 

Dat doet mij deugd. Mijn Dulcinea komt voor mij nog altijd op de eerste plaats. Daar wijk ik niet vanaf. Morgen ga ik vanaf 13:30 wandelen met Liza. Dat heb ik afgesproken met Betty Middag uit Amstelveen.